Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kiskorú gyereket transz...

Egy kiskorú gyereket transz showra elvinni egyenértékű a pedofíliával?

Figyelt kérdés

Ez kifejezetten 18 karikás műsor, mégis vannak szülők, akik elviszik a gyerekeket, sőt maguk a szervezők bárotrítják őket.

https://www.youtube.com/watch?v=Neq8VWvG0x0

A transz a "Nem fogja kinyalni saját magát!" - felirat alatt azt mondja, reméli, hogy sok gyereket inspirál a show arra, hogy ezt az utat válassza életpályamodellként.

2022. aug. 28. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:

70:

De mégegyszer mondom, hogy nem a pedofíliát védték, hanem az önmaguk jó hírnevét, pont azért, mert nem akarták, hogy a pedofíliával bármilyen módon össze legyenek kapcsolva: magyarul megvetik a pedofíliát. Ezzel ellentétben az LMBTQ nyíltan támogat pedofil aktusokat, pl. a gyerekek érzékenyírő órákon történő szexuális megrontását.

Aberrációról esetedben amúgy nem nagyon beszélnék, mert más kérdések alatt már bevallottad, hogy meleg vagy, és semmi bajod azzal, ha egy kisfiú kislány ruhába öltözik.

2022. szept. 1. 12:48
 72/75 anonim ***** válasza:

Hazudsz. Soha nem vallottam be sehol, mert nem is vagyok meleg.

2022. szept. 1. 14:40
 73/75 A kérdező kommentje:
72: oké. A többire elfelejtettél reagálni, amit írtam.
2022. szept. 1. 18:39
 74/75 anonim ***** válasza:

Mert a többire már elmondtam a véleményem. Minek ismételjem magam?

Úgysincs értelme, mert úgy teszel mintha nem értenéd a nyeelvet.

2022. szept. 1. 19:29
 75/75 anonim ***** válasza:
A korhatár jelölés az csak AJÁNLÁS. NEM kötelezően betartandó dolog. Senki se tartotta be soha. Bár lehet a rendszerváltás előtt be volt tartva, de a modern világban nem. Rengetegen játszottunk gyerekként pl a doomal :D És kutya bajunk pedig az nagyon is 18+. Amig nem kötelező hanem csak ajánlás a korhatár adidg ennek nem lesz vége
2022. dec. 9. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!