Mit szóltok hozzá, hogy a magyar 20-35 év közötti fiataloknak átlagosan 726 EZER forint megtakarítása van? Hol élünk már rosszul? Hol vannak alacsony bérek?
Ez nagyon durva. Itt buktattuk meg azoknak a liberálisoknak a tévképzeteit akik szerint ejj de rossz a helyzete a fiataloknak Magyarországon! Amikor a legtöbbnek ott csücsülnek a százezrek a megtakarítási számláján. Akkor mégis mit rinyál bárki is, hogy nem lehet ebben az országban megélni?
Itt vált nevetségessé az egész ellenzéki retorika. Nálunk még a fiatalok is dőzsölnek, ez hivatalos statisztika.
Na erre hogy tudnak gombot varrni a megvadult, meglibbant ellenzékiek?
Azt, hogy nem lehet megélni én csak a nyugdíjasoktól hallottam jogosan. Fiataloktól sosem. Mindenki elég jól keres a közelemben 20-25 évesként.
Légyszíves hivatkozz valami forrásra amivel megerősíted, hogy a fiataloknak márpedig kevés a pénzük. Addig nem ér semmit a feltevésed.
17: elolvastad a saját kérdésed? És az összes választ?
Szerintem nem jól adtad meg a korhatárt. 35 évesen elég gáz, ha ennyi megtakarítása van valakinek, viszont ők már nem éppen pályakezdő fiatalok.
Ez kb egy havi kaució meg 1-2 havi albérleti díj ára, lehet, már a rezsi sem jön ki belőle. Ha van hol laknod, pár hónapig kihúzod belőle, ha elveszted a munkád.
Csodálatos élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!