Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az EU , főleg a német vezetés...

Az EU , főleg a német vezetés segítségével többszörös árat vagyunk kénytelenek fizetni az energiahordozókért közben az oroszok meg a szó szoros értelmében égetik el a gàzt,amit fillérekért kapnánk amúgy?

Figyelt kérdés

Nem kéne valamit csinálni az EU vezetéssel?

[link]

2022. aug. 26. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

#10:

"egy bizonyos mennyiséget kapunk ötöd áron, feltehetően egy átlagfogyasztásnyit"

Ilyenről mikor tett említést a kormányból valaki? A kormányszóvívő? Putyin? Én ilyet nem hallottam, bár lehet csak átsiklottam e felett.

Olyat olvastam, hogy ez első perctől kamu :D

2022. aug. 26. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
8%

[link]

"

2022. február 01. 15:25

Az orosz gázszállítások stabilitása biztosított Magyarország felé 2036-ig és „az is fontos, hogy ma Magyarország az európai piaci árnál ötször olcsóbban vásárol orosz gázt”

2022. aug. 26. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
15%

"Ilyenről mikor tett említést a kormányból valaki? A kormányszóvívő? Putyin? Én ilyet nem hallottam, bár lehet csak átsiklottam e felett.

Olyat olvastam, hogy ez első perctől kamu :D"

ja, a telexes propagandát egyből beszoptad azt látom

kár, hogy a szerződés titkos, ezért aztán biztos nem a drogos balos szerkesztőségek fogják megmondani

2022. aug. 26. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Gyerekek elmondom mi valószinű: Valószinűleg tényleg ötödáron jön a gáz, de ti nem annyitért kapjátok, ennyi
2022. aug. 26. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
hát ha a piaci gáz 700 forint, akkor valóban nem hanem tizedáron
2022. aug. 26. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!