Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen olyan hatás érhet egy...

Milyen olyan hatás érhet egy fiatal lány, ami miatt jobbikos lesz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 17:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
48%

"Én egy fiatal jobbikos lány vagyok. Én pedig feltehetném azt a kérdést, hogy : Egy középkorú férfit mi vesz rá arra, hogy fideszes lesz?"

Semmi. Az ilyenek rendszerint alkoholisták és fogalmuk sincs mire számíthatnak Fidesz uralom alatt és beérik azzal, hogy megengedte a fidesz az otthoni pálesz főzögetést, vagy a régi fanatikus és most csalódott MSZP szavazók soraiból kerülnek ki.

Egy középkorú férfi.

2010. szept. 24. 20:06
 32/39 anonim ***** válasza:
74%

jó látni a fizetett jobbik ellenesek okosságait

mindenki csak nevet rajtuk xD

amúgy minél jobban egyesek szidják a Jobbikot annál inkább jobbikos leszek

nem tetszik az igazságtalanság

2010. szept. 24. 20:13
 33/39 anonim ***** válasza:
11%
Divat, egy tini vagy egy eltartott egyetemista aki azt se tudja a politikát eszik vagy iszák.
2010. szept. 24. 21:40
 34/39 anonim ***** válasza:
48%

19 éves jobbikos lány vagyok, közgazdásznak tanulok egyetemen, nem áll tőlem messze a történelem sem, gimiben kifejezetten szerettem. Mi vezetett arra, hogy jobbikos lettem? Egy kis faluban élek, itt sok szegény embert látni. A szomszédomban kikötötték a villanyt, több embernek már elárverezték a házát, és mindenhol csak keserűséget, csalódottságot, agyonhajtott embereket látok. Én nem szeretnék ilyen lenni. Továbbá azt sem akarom, hogy a majdani gyerekemet az óvodában megverjék a cigánygyerekek, vagy hogy engem elkapjon egy bűnbanda az utcán. Mert félek egyedül kimenni az utcára, sokszor még fényes nappal is. Régebben többször is a saját elővigyázatosságomnak, na meg a lábaimnak köszönhettem, hogy elmenekültem egy-egy pedofil vadállat elől, hozzáteszem nappal a közeli nagyvárosban.

Ráadásul tartósan beteg is vagyok, fiatal felnőttként tapasztalom, mennyire "támogatják" az ilyen betegeket. Egy fillért nem kapok az államtől, ellenben a kenyerem kilója 1700Ft körül van, a legolcsóbb fajtából (nem titok, lisztérzékeny vagyok). Az egyetemnek köszönhetően kapok némi támogatást, de az semmire sem elég. Csakis a szüleim munkájának, heti 50-60 óra munkának, apám másodállásának köszönhetem, hogy egyáltalán a kenyeremet ki tudjuk fizetni. Köszönöm, de én ebből nem kérek. Ausztria mellett lakom, így látom, ők hogy élnek, gyakran járok ki. Több rokonom kinnél ott, illetve Németországban és Svájcban is, sokat hallok ezekről az országokról. Bérmakeresztanyám 2 éve dolgozik Svájcban, egy egyszerű ügyintéző, mégis azóta 2 házat vett itthon, és a svájci lakását is fenntartja. Én, ha ittmaradok, mikor vehetnék meg 30 évesen 2 házat?

Szó mi szó, vagy jobb lesz a helyzet, vagy megyek el innen a fr*ncba, amint tudok. Az egyedüli részleges megoldást a Jobbikban látom, az ő hozzáállásukkal értek a legjobban egyet. Sokat olvasok róluk is, és a többi pártról is, megvan a magam véleménye. A Jobbik sem tökéletes, de a legjobb választás az összes közül, bennük még bíznak a szavazók. Amikor szapulják a pártot, az csak egyszerű lejáratás, feketítés a többi párttól. De hiszem, hogy idővel mindenki rájön, hogy tehetjük jobbá ezt az országot. Persze nem a mai hozzáállással, értékrenddel, viselkedéssel. A nyugati embereknek a természete is más, részben talán azért van jobb életük. Ott talán nem lopnák el az ember biciklijét az állomásról, nem kiabálnak ki az autósok egymásnak...stb. Más választásunk nincs, nekünk, fiataloknak, mint a Jobbik, vagy megyünk el innen. Aztán fizessék a nyugdíjatokat a szorgalmas cigányaitok, én nem azért akarok gürizni majd napi 8-10 órát, hogy más felélje, én meg nyomorogjak. Szóval maga az ország hozza ezt ki a magamfajta fiatal lányokból. És ottvoltam töriórán, lehet többször, és jobban figyelve, mint az előttem lévő, aki a töri órával jött. :D Ne nézzétek le a fiatalokat.

2010. szept. 25. 23:52
 35/39 anonim ***** válasza:
39%

Előző vagyok... tegnap 17:49-esnek!

Én is közgázt tanulok, mégsem látok túl sok kivetnivalót a programban. Én olvastam is, nem mint te. :D Könnyű hadonászni a közgazdaságtannal, de meg is indokolhatnád, mi a bajod a programmal.

2010. szept. 25. 23:56
 36/39 anonim ***** válasza:
31%

"Én is közgázt tanulok, mégsem látok túl sok kivetnivalót a programban."

1. Még csak tanulod, de nem tudod.

2. Egyetemet, különösen ma, kettesekkel át lehet vészelni anélkül, hogy tudás ragadna az emberre. Szóval az, hogy "közgázt tanulsz", nem garantálja, hogy nem maradsz buta. Aki jobbikos, az vagy buta, vagy cinikus.

2010. szept. 26. 20:46
 37/39 anonim ***** válasza:
mindenki úgy papol, hogy mennyire nem jó a program és közgázt tanul ezért ő tudja, de egyikőtök sem írja le, hogy miét. szájhősök vagytok :) ennyi
2010. szept. 26. 20:50
 38/39 anonim ***** válasza:

20:46

De az állításodat még mindig nem indokoltad meg :P

2010. szept. 26. 20:58
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

"Aki jobbikos, az vagy buta, vagy cinikus."

Aki ilyet állít, az pedig egy tizenéves kis t.akony, akit anyuci és apuci eltart, életében nem dolgozott még egy percet sem, valamint nem fizetett még egy fillér adót és járulékot sem.

2010. szept. 26. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!