Szerintetek Orbán a valaha legjobb miniszterelnöke magyarországnak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 12:59
11/28 anonim válasza:
Úgy, hogy sokan szeretik csak mikor elő jön a téma az a menő, ha szidják, mint a bokrot.
12/28 anonim válasza:
Nagyon hasít a propaganda választás előtt! Meggyőznek gyenge embereket olyan szólamokkal ami miatt betojnak és képesek a fideszre szavazni! Saját környezetemben volt erre példa, mivel a háború miatt az kántálta a kormány média,hogy behívják a Magyar férfiakat és mennek harcolni az orosz-ukrán háborúba,mert az ellenzék ezt akarja,azonnal a fideszre szavazott,pedig köpköd rájuk az illető! Amíg ez megtörténik az országban,addig nincs mit tenni.
13/28 anonim válasza:
#12: Senki nem kényszerítette az embereket, hogy a fideszre szavazzanak. Jó okuk volt rá, hogy így tettek.
14/28 anonim válasza:
Ki a f... Om írta, hogy kényszerítették. Miért vagy hülye?
15/28 anonim válasza:
A propagandát a te fajtád, az1szeű, raklap agyú terjeszti és hiszi el! Még annyi eszed sincs, hogy ezt tudd!
17/28 anonim válasza:
16.most jól figyelj mert a magad fajta egyszerű, agyaggalamb nem ért meg semmi bonyolult mondatot, ezért szól hozzátok a trottyos is egyszerű pár szavas mondatban!
Alpári,bunkó válaszod volt, azt töröltettem. Eddig érted? Előtte írtam a 15-öst. Próbáld meg összerakni, értelmezni! Tudom,hogy nehéz,sajnállak is. Hogy tudsz ilyen agyhalott módon élni?
20/28 anonim válasza:
Örülök, ha tetszik pontosan erre számítottam tőled. Na csá fotelharcos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!