Állami számvevőszék: Gond lehet hogy túl sok a diplomás nő?
Az ÁSZ tanulmánya ebbe az irányba indult el.
Mehetnének a tálibokhoz, hogy ilyenkor mi a tennivaló. Azoknak kész, működő receptjeik vannak az elnőiesedés kezelésére.
A felsooktatasban szignifikansan tobb a no, de a diplomas allasokban mar annyira nem.....
A munka vilagaban a "szopas hatalma" mar annyira nem mukodik :)
38F incel
De szépen hergelitek egymást a hülyeségben!
Arra még sem volt képes senki sem - a kérdező sem - hogy leírja, hogy valójában mit mondott az ÁSZ.
Nyilván mert egyrészt nem érdekel titeket, csak lehessen mocskolni valakiket, másrészt meg nem is erről szól amit leírtak, hogy " kezdődik a diplomás nők elleni hadjárat akiknek nincs 5 gyereke"
Amúgy apró megjegyzés - mivel diplomás vagyok és ilyen környezetben is mozgok, jóval magasabb azok aránya akiknek 3 gyereke van, mint a csak érettségizettek között - az ismeretségi körömben. Van közeli ismerősünk akinek 5 gyereke van, van aki a 3. gyereket már örökbe fogadta, másik a 4. gyereket.
#34 Nem, nem olvastam. Ezért kérdeztem már a legelején a kérdezőt, hogy mit mondott az ÁSz konkrétan.
Azért legyen már elvárható egy kérdés kiírójától hogy válaszoljon és ne csak bedobjon állításokat minden pontos szöveg, infláció nélkül.
40f incel
Nem véletlen vagy te incel és nem is véletlen fogsz örökre az maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!