Zelenszkij vagy Orbán? Melyik a jobb elnök? Melyik politikus tesz többet a hazájáért?
#11 Nem csak az uniótól, de a britektől meg az USA-tól és sok más országtól is.
Mindezt a sok pénzt arra fordították ezek az országok, hogy Ukrajna egyre nagyobb része kerüljön az oroszok kezére és legyen rommá lőve, elaknásítva.
Bravo!
Kérdező
Ez egy ostoba, hergelő kérdés.
Ukrajnában háború van és az elnökére simán rá lehet mondani, hogy az "életét adná a hazájáért". Közben meg a valóság az, hogy Zelenszkij vitte bele az országát ebbe a háborúba.
Az ukránok azt köszönhetik neki, hogy Ukrajna 20%-a már nem ukrán kézen van, tízezrek meghaltak, a fél ország romokban, a másik felét meg fillérekért eladták nyugatiaknak, cégeknek, oligarcháknak. 10 millió ukrán elmenekült az országból és ennek csak töredéke fog visszatérni oda.
Ha odamegyek a medvéhez, kinyitom a ketrecét majd addig piszkálom amíg rátámad az ott levő emberekre, akkor nem leszek hős csak, mert fegyvert adok a kezükbe, hogy próbálják megvédeni tőle magukat. Ettől még én leszek az aki rájuk szabadította a medvét és nem azt fogják megjegyezni, hogy tudtam nekik fegyvert adni hogy védekezzenek - hanem hogy miattam ölt meg a medve olyanokat akiket szerettek és tette tönkre az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!