Az oroszbarát honfitársainknak mi az álláspontja 56-ról?
2 vagyok 10#, trianonról azért kérdeztem, hogy ismerve mit tettek velünk a nyugatiak, most miért hinnénk el,hogy jót akarnak nekünk?
Egy bábu vagyunk a sakktáblájukon.
🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸 🇺🇸
Éljen, éljen!
🇪🇺 🇧🇪 Éljen Brüsszel sokáig!
🇺🇸 Éljen az USA sokáig!
🌈
2-es (12-es) Sokan azt gondolják, azért éri meg oroszbarátnak lenni, mert ha Oroszország legyőzi Ukrajnát, Putyin visszaadja nekünk Kárpátalját.
Igen ám, de Magyarország NATO tag. Hülye lenne Putyin önként és dalolva a NATO területét bővíteni. Akkor sem lesz újra a miénk Kárpátalja, ha az oroszok nyernek, max. csak akkor, ha kilépünk a NATO-ból.
7. Én értem a szarkazmust. :D
2/12 Értem a felvetésed. De ott egy háború vesztesei voltunk. (sajnos)
Habár két erőközpont között szerintem nem lehet "nagyhatalmat" építeni, erre a sorsra lettünk ítélve.
Most pedig EU és NATO tagok vagyunk. Vesd össze a gazdasági helyzetünket Fehéroroszországgal. Ugyanannyi lakossal, még olcsóbb energiahordozókkal majdnem 3x szegényebbek nálunk. Lehet gazdaságilag kifizetődőbb a tőkegazdag szövetséghez tartozni.
16. Menthetetlen vagy. :D
19.
Én az aktuális gazdasági helyzetről beszéltem, nem a "Bécsben cukrászdát nyitok" baromságról.
Az ukrán gazdák hogy jöttek a képbe? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!