Ha végeznének egy kimutatást, hogy a Fidesz szavazók, hány százaléka szerint lapos a Föld, szerintetek mi lenne az eredmény?
10, Kérdező, 6osnak abban igaza van, hogy amíg ilyen az ellenzékiek magatartása mint a tiéd, addig az ellenzék nem lesz egy olyan alternatíva amire az emberek vágyni fognak, mert csak azt látják, hogy rosszindulatú tahókból áll.
Én speciel rühellem a fideszt, de amilyen rosszműjú gyökerek gyűltek össze az Öszzefogás zászlaja alatt (és most a szavazókra gondolok), nem éreztem azt, hogy egy fikarcnyit is előrébb lenne az ország, ha ez a csürhe lenne többségben a fideszes csürhe helyett.
Nem is szavaztam rájuk.
Szóval összességében igen, az a viselkedés amit tanusítasz, csak gyengíti az ellenzéket. 1 szavazattal biztosan, de kizárt, hogy egyedül lennék. Eleve, szerinted miért nő ciklusról ciklusra az MKKP támogatottsága? Oda a kiábrándultak mennek, akik azt mondják, hogy egyik kutya, másik eb.
#10, teljesen igazad van, a gond csak az, hogy a fideszesek gond nélkül csinálhatják...
Nekem mondjuk az a nagyon fura, hogy Gyurcsány ilyen alkesz, olyan alkesz, és ezért ő megvetést érdemel, de amikor 0rbán a saját szájával mondja, hogy ő a pálinkát ALAPÉLELMISZERNEK tartja, akkor ő a nép hőse.
De minden mással is ez van; ha ellenzéki oldalon valaki 10 fillért ellop, akkor emúttnyócév, ha egy fideszes milliókat/milliárdokat b.sz zsebre, akkor az bocsánatos bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!