Vodafone-ügyfelek, akik rühellik Orbánt és a Fideszt: annak ismeretében, hogy a magyar állam és egy erősen Fidesz-közeli cég (4iG) tulajdonába fog kerülni a Vodafone Magyarország Zrt., meg fogjátok szüntetni a Vodafone-os előfizetői szerződéseiteket?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 19:12
13/15 anonim válasza:
Bár gyűlölöm a telekomot, hiszen 2019 ig csak az ő vezetékes szarjukat lehetett választani ahol lakom (azóta se fejlesztettek nem lett optika, még mindig a koaxos hulladék van, és ez Budapest), de azért most majd megnézem az ajánlataikat (természetesen a flottás ajánlatokat mert hát úgy éri meg :) ), és ha van jó akkor leváltom a vodka tuti-t. Igaz hogy azt is évente egyszer töltöm fel 3000 Ft-al, hogy ne járjon le az egyenleg felhasználási idő :)
14/15 anonim válasza:
sajnos nyíregyházán (kertváros) nincs más csak az ADSL telekom vagy a vodafone. amint kihúzzák az optikát mi megyünk át oda.
fidesz a picsa anyátokat!
15/15 anonim válasza:
Nekem lejárt a Vodafone hűségem,már beszéltük, hogy ott hagyjuk őket.a számot vittem volna magammal,csak azért mert 15 éve még apukammal együtt választottam, ő azóta meghalt de sokszor eszembe jut,hogy együtt mentünk a ballagási pemzembol telefont venni. Hétvégén elhagytam a telefont,a kártya levan tiltva. Mára várom az új telefonom,az új 30as számmal együtt. Otthoni szolgáltatás melle rendeltem,mindenre 30 % kedvezményt kaptunk így. a Vodafone meg ott rohadjon el,ahol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!