Ki volt eddig Magyarország legjobb külügyminisztere a rendszerváltoztatás óta?
Martonyi János összehasonlíthatatlanul jobb külügyminisztere volt a Fidesznek. Szegénynek neki is kellett hülyeségeket mondania, ahogy a főnök kívánta néha, de ez ezzel jár.
Jachtos Peti inkább a miniszterelnök személye körüli "pincsikutyus"-miniszter, már amennyiben körüllihegi a csontot dobó kis gazdáját.
Aki mondjuk szereti az ilyen ölebeket annak áldásom rá legyen minisztere, de ne az országnak. Ez komoly feladat azért.
"Pincsikutyát" a Miniszter félrelép c. filmből idéztem mielőtt még megsértődne valaki és jelentené. (producer: Andy Wajna fidesz film- és kaszinóügyi propaganda katona)
Lavrov kutyája, a Helikopáter miniszter, vagy a zemberek minisztere a legrosszabb mind közül.
Amúgy Jeszenszky.
Szijjártó.
Elődei nagyon megalkuvóak voltak.Nem képviseltek magyar érdekeket.
Elég szívszorító névsor ez...
Jeszenszky ténykedésére már nem emlékszem, Szíjjártó szerintem elég jó. Kormánytag, tehát azt kell tennie, amit mondanak neki, de meg kell hagyni, dolgozik. Eleinte úgy godoltam, túl nagy lesz az a cipő neki, de el kell ismerni, belenőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!