A 4iG megveszi a Vodafone-t is. Mi a fészkes fenének és főleg miből?
Komolyan, miért nem elég nekik a Digi? Mindenáron "Nemzeti szolgáltató"-t akarnak, ami baromi drágán, pocsék szolgáltatást nyújt?
A Digi kivéreztetését már elkezdték a saját csatornák megszüntetésével. Most majd a Vodafone-al össze fogják vonni és szétbarmolni? Ezeknek a gazembereknek semmi nem elég?
Ráadásul ne legyen illúziónk, ez mind az adófizetők pénzéből megy, amit SOKKAL értelmesebb dolgokra is lehetne költeni.
"#30: Az árak színvonalán biztos fog emelni"
Áz árat valamilyen mértékig lehet növelni
"minőségen meg csökkenteni"
A semmit hogyan lehet csökkenteni?
Időtlen idők óta a UPC/Vodafone a vezetékes szolgáltatóm. Annyira nem gáz.
Sávszélesség meg van az ezres neten, a tv csatornák működnek, és mindez 7200 Ft-ért.
Nekem két problémám volt velük. Az egyik, hogy az email szolgáltatást beszántották, a másik hogy a számlázási szoftverük egy tragédia. Az utóbbi viszont egy rövid köpködéssel, anyázással jól kezelhető lelkileg.
#33: A TV csatornák működnek, csak mivel van "nyugger" TV csomag, így muszáj a hülye set-top-box minden TV-hez.
E-mail szolgáltatást mondjuk nem tudom, miért sírod vissza. Ki az, aki manapság nem Gmailt vagy Protonmailt használ?
Én speciel a chello-s email fiókomat használtam 15+ évig, mert nekem megfelelt...és pont nem érdekelt, hogy bárhonnan bármikor megnézhessem a leveleimet.
Nem sírom vissza, egy mail szolgáltató váltástól azért nem kapok agygörcsöt, de egy meglévő szolgáltatást eltörölni akkor sem felhasználóbarát.
Nekem jelenleg kell a hülye STB, mert a Pana plazma tv-m nem fogad CL+ kártyát, viszont 10+ évesen az istennek se hajlandó tönkremenni. Addig meg nem veszek újat. Pedig még csak nem is fullhd felbontású.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!