Valakit felelősségre kéne vonni az OMSZ-nél az ünnepi téves időjárás-előrejelzés miatt?
Figyelt kérdés
Elmaradt az ünnepi körmenet és a tűzijáték, azért reggel a központi ünnepséget meg tudták tartani.
2022. aug. 22. 08:08
11/19 anonim válasza:
D-Day ... ha tévednek. De ők nem jósoltak, hanem mérési eredményeket értelmeztek.
12/19 anonim válasza:
A többi pánikkeltésért kellene most már sokakat felelősségre vonni. Főként covid ügyben, mert ott mégnagyobbakat hazudtak.
13/19 anonim válasza:
12
Szegény Kóbor János is ezt hitte, meg Balázs Fecó....
14/19 anonim válasza:
Az Operatív Törzs döntése volt, illene legalább egyetlen egyszer vállalni a felelősséget - csak a változatosság kedvéért. Undorító, hogy az OMSZ-szel vitetik el a balhét. Én a Bp agglomerációban lakom, délelőtt esett egy kicsit, ebédkor meg az után már semmi nem volt, világos volt, hogy nem lesz vihar.
15/19 anonim válasza:
Nem volt itthon a főni, ezért nem mertek semmi rizikósat vállalni.
16/19 anonim válasza:
15: telefon nincs??? (Amúgy meg miért is nincs itthon egy nemzeti ünnepen?)
17/19 anonim válasza:
15
Főninek van mobiltelefonja....
18/19 anonim válasza:
Szerintem a belengetett megszorításokra sokkal nagyobb elégedetlenséget várt a fideszes agytröszt, ezért inkább eltűnt a "rendes szabadságát" tölteni.
Mondjuk valamit válaszolni kellene az EU levelére is, hogy legyen lóvá a helyreállítási alapból. Nem tudom az itthon meradt második vonal mit mer nélküle mondani.
19/19 anonim válasza:
Nem. Sokkal inkább azt a barmot kellene felelősségre vonni, aki megszervezhet következmények nélkül "tűzijáték" szintre mesterkélten emelt parasztvakító környezet és zajszennyezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!