Egyre csodásabb Magyarországon élni?
Figyelt kérdés
Ti is érzitek, hogy egyre jobb Magyaro-n élni? Én annyi mindent tudok venni, el sem tudom költeni a pénzem, már 3 kecóm van, kiadom őket. Én olyan boldog vagyok! Ti is ezt érzitek?2022. aug. 21. 13:09
3/9 A kérdező kommentje:
De most komolyan: nem érzitek mennyivel előrébb áll ez az ország, mint a Nyugat? Sokkal gazdagabbak itt az emberek.
2022. aug. 21. 13:14
4/9 anonim válasza:
A kérdés provokatív.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
5/9 anonim válasza:
4-es, miért volna provokatív a kérdés? orbán viktor Tusványoson elmondta: 2030-ra nettó befizetők leszünk az EU-ban és mi diktálunk a többieknek, mert "aki fizet, az rendeli a zenét"!
Hát akkor a miniszterelnök és bandája szerint egyre jobban állunk, nem???
Ha orbán arra számít, hogy 8 év múlva mi tartjuk el a franciákat, németeket, osztrákokat, mint nettó befizetők, akkor itt minden egyre rózsásabb kell legyen, nem?
NYOLC ÉV múlva szerinte már az EU-ban is mi rendeljük a zenét, annyira dübörög a gazdaságunk!
Ha szerinted ezek a hülyeségek provokatívak, akkor inkább orbán viktort jelentsd a moderátoroknak - mert ő dumál ilyeneket a saját miniszterelnöki szájával!
6/9 anonim válasza:
Már csak a fideszt kéne kivágni és egész jó hely lenne.
7/9 anonim válasza:
Készülünk!💪 Ma mell-bicepszet tartunk.😆
8/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!