Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrincz párja egy zseni! MENSA IQ tag. Még a felső 1%-ba is benne van. Meglepett?
Az semmi!
De milyen tehetséges aranyásó!
Közölt a média a könyvéből részleteket, hát az a stílus, az a mondanivaló... teljesen mindegy h mit mérnek egy skálán neki iq-ra, tudjuk ki a férje, el tudjuk képzelni az esti beszélgetéseket, majd utána az éjszakát vagy annak hiányát, nyugodtan ki lehet jelenteni h nem sokan cserélnének vele, semmilyen szempontból. A legszomorúbb/legdühítőbb h ez a nő önerőből is vígan el tudott volna élni egész életében és különb szeretőket kapott volna bármelyik ujjára, de neki több kellett, még ilyen áron is.
Úgy tűnik mégis a Lölő kategóriájú khmmm férfi az Andi színvonala.
18-as a szívemből szólt.
Biztosan okos, ha meg tudta magának fogni Mészárost, de hogy gusztusa hogy van hozzá, az más kérdés.
1 jó lenne ha lenne olyan válasz is hogy nem lepett meg.
2 a MENSA szó szerint semmit sem jelent. Én is lehetnék az, kitöltöttem a tesztet, ha jól tudom 130 tól lehetek tag, nekem 139 lett az semmirevaló teszt.
3 ismerek néhány embert akik tagok, hát... Annyira jó hogy elszáljanak maguktól, magasan hordják az orrukat a semmire.
4 a zseni szót sok emberre lehet használni de Andira nem.
Kétségtelenül okos és tanult, DE az nem egyenlő a zsenivel.
5 az hogy Andi tag, nem lep meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!