Büszke vagy arra, hogy Európai Uniós állampolgár vagy?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 17:48
21/27 anonim válasza:
"Az aluliskolázott réteget könnyebb átkonvertálni oroszbaráttá."
vicces, hogy az agyatlan horda követte az apró antal moszkvába aztán most követik az unokáját brüsszelbe
mindegy a segg elvtársak! csak a nyelv maradhasson, ami a birodalom seggét nyalja
22/27 Alex Fly válasza:
Hogy büszke vagyok-e? Nem az én érdemem, túl sokat nem tettem érte, hogy büszke lehessek rá. De mindenesetre inkább erre, mint a magyar állampolgárságomra, ami ma már szégyen...
23/27 anonim válasza:
21.
Nem a szolgalelkűségen van a hangsúly, hanem a tájékozódási képességen.
Szomorú, ha csak ez az aspektus tényező számodra.
Noha érdekes felvetés volna, hogy a Szovjetunióban volt-e vétó jogunk.
24/27 anonim válasza:
érdekes felvetés, hogy az EU-ban meddig lesz még
mert szerintük (libsik szerint) a vétójog nem demokratikus...
ezek szerint a szovjet rendszer volt a demokrácia szerintük
25/27 anonim válasza:
Azért ha Magyarország demokrácia, akkor hogy lehet az hogy hét millió lehetséges szavazatból három millióval 2/3-a lesz a fidesznek, úgy hogy két millióan nem rájuk szavaztak. Az a kétmillió ember sem tudta megakadályozni a fidesz kormányalakítását. Ez egy példa arra hogy a többség dönt, félretéve most a fidesz aljas kis módszereit.
26/27 Alex Fly válasza:
@25: azzal önmagában semmi probléma nem lenne, hogy a fidesz alakított kormányt -a szavazatok alapján ez jön ki. A gond az, hogy ellenőrizetlen teljhatalmat kapott egy ember, aki teljesen leépítette a demokratikus intézményeket és minden az ő kezébe került.
27/27 anonim válasza:
mi az, hogy ellenőrizhetetlen teljhatalom?
hogy nincs a nusikával a kormánynak egyetértési kötelezettsége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!