Gyerek nélküli, átlagbérrel rendelkezők: Hogy érzik, betartotta a kormány ezt az ígéretét?
A portfolio részletezi a még a választások előtt tett ígéretet: portfolio.hu/gazdasag/20220220/orban-viktor-vadonatuj-igeretet-tett-ez-all-a-hatterben-527719
"
"van olyan csoport, ez a gyerek nélküli, átlagbérrel rendelkezők adóéke, amelynek magasabb az adóéke, mint az uniós átlag" - jelezte problémaként a miniszterelnök szombati beszédében. Ezért szerinte itt indokolt a beavatkozás. "Van olyan csoport, ahol adóék-ügyben adócsökkentéssel be kell majd avatkoznunk"
"
Már akkor is tudtam, hogy hazugság, azóta persze említést sem tettek erről. Csak a választás előtt bedobták, hogy még több szavazót nyerjenek vele, mert azért elég nagy réteg és azokat is érinti, akiknek már felnőttek a gyerekei.
De szerintem most azok az idők jönnek, hogy a gyerekesektől is maximum elvenni fognak, nem adni. Legalább én nem felelek másért, magamat remélhetőleg el tudom majd látni. Nem lennék most azok helyében, akik hatalmas hiteleket vettek fel a semmire és még 2-3 éhes száját is jól kell lakatniuk, ruházniuk, iskolába járatniuk.
Gyurcsány hazudott, maga is beismerte 2006-ban!
Komolyan azt hiszitek, hogy jobb volna Gyurcsány uralma alatt?
Miről beszéltek?
Ennél ami most van bármi jobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!