Mekkora lebőgés lenne, ha az időjárás miatt elmaradna a leg-leg-legnagyobb augusztus 20-adikai tűzijáték?
Figyelt kérdés
Akkor mégis csak többe fog majd kerülni a nem-megtartása?2022. aug. 19. 12:43
A kérdező szavazást indított:
Gyurcsány az oka a rossz időnek is
Ez is a háború miatt lesz
Semmi probléma, majd Lölő vagy Tiborcz vigyáz a petárdákra pár milliárdért a jövő évi ünnepségig
23 szavazat
1/12 anonim válasza:
Mitől lenne már ez lebőgés? Inkább halasszák el, minthogy emberek haljanak meg, mint a baloldal idején.
2/12 A kérdező kommentje:
#1 Attól lenne lebőgés hogy mégsem sikerül a belengetett rongyrázás. Mert hát ahogy a Fidesz mottó tartja, nincs lehetetlen csak te(l)hetetlen.
2022. aug. 19. 12:48
3/12 Molyember válasza:
Én is azt mondom, mint az első, csak a baromállat propaganda nélkül. Inkább mondják le, nemzethy büszkeségből ne haljon meg senki. A rakétákat már úgyis kifizették, az a pénz már elégett.
4/12 anonim válasza:
Vis maior. Amúgy lexarom, engem nem érdekel, de ha már annyi pénzt elkúrtak rá akkor inkább legyen meg.
5/12 anonim válasza:
Az sem baj ha elmarad, a fidernyákok legalább világot látnak a buszoztatás alatt. Ha meg még gazdatüntetés is lesz legalább traktort is lát a sok paraszt.
6/12 anonim válasza:
Egy ujabb hazigsag lesz a fidesztol, Europa legnagyobb tuzijatekat igertek!!!
Ha nem lesz akkor ujra becsapott fidesz!
7/12 anonim válasza:
Értem kérdező
Szóval szerinted még az időjárás miatt is a fidesz meg Orbán a felelős.
Ez extrán szánalmas.
8/12 anonim válasza:
Gyurcsány még a rossz időt is elintézte. Brüsszel és Soros meteorológusai elhozzák az özönvizet!
9/12 A kérdező kommentje:
#7 Nem azt mondom hogy Orbán. Nyilván a háború nem?
2022. aug. 19. 13:59
10/12 anonim válasza:
#9 Az eszedbe se jut hogy az időjárásért talán az időjárás maga a felelős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!