Igaz magyarok. Nem kellene felajánlani mindenkinek egy nagyobb összeget, hogy segítsük a Fideszt a harcban?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 05:33
1/10 anonim válasza:
Ez a kérdés is jól jellemzi hogy a Fidesz milyen hibát követett el mikor kisajátította a magyar jelzőt. Legyetek csak igaz magyarok 🤣 én anélkül is boldog vagyok, nem is akarnék hozzátok tartozni semmi pénzért, többre becsülöm magam
2/10 A kérdező kommentje:
De pénzt azért adsz?
2022. aug. 19. 06:24
3/10 anonim válasza:
A Fidesz a mi pénzünk nélkül is tönkre tudja tenni az országot, eddig is ment neki :-D
Értem az ironizáló kérdést:-D
4/10 anonim válasza:
De konkrétan melyik harcra kellene a támogatás, mert ezek mindenkivel harcban állnak?
Amgy "jó" mintát adnak mindenkinek...
5/10 anonim válasza:
Lassan jönnek az óriásposzterek:
Soros=infláció
Nyugat=hanyatlás
Magyarország=Csodaszarvas
6/10 anonim válasza:
Mi van akkor, ha valójában Viktorta fél csak mindentől, de úgy adja elő, hogy "te" félsz, és ezért talál ki mindenféle "harcellenségakcióterv" h*eségeket?
7/10 anonim válasza:
Nekem bárki felajánlhat egy nagyobb összeget, szívesen elfogadom. Küldök számlaszámot is, ha kell, hogy hova lehet utalni.
8/10 anonim válasza:
Melyik harcra? Soros ellen, gyurcsány ellen, ukránok ellen, eu ellen, migránsok ellen, melegek ellen, katások ellen, tanárok ellen?
9/10 anonim válasza:
Mármint azt akarod mondani, hogy adjunk oda csak úgy a pénzünkből a Fidesznek?
Adó formájában nem vesz el eleget??? És azt sem tudja értelmes dolgokra költeni.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem baj mire költi, csak adjunk amink van.
2022. aug. 19. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!