Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az itteni ballib értelmiségiek...

Az itteni ballib értelmiségiek,valójában irigyek a MH sikerének?

Figyelt kérdés
A Mi hazánk simán bejutott a parlamentbe és erősebb is mint a 8 éves momentum. Az ellenzéki emberek tanulnak a múlt hibáiból,és 2026-ra nem lúzer libbantként fognak tekinteni magukra végre? Ha nyerni még nem is,de a 2/3 bizonyossága kétséges ha a MH. Így folytatja.

2022. aug. 17. 13:38
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

9 A MH elsősorban egy népszavazást indítványoz(és nem kilépést,ahogy a libbant mantra szól.)

Másodsorban csak a vak nem látja hogy a jelenlegi Unió egy süllyedő bárka,mind gazdaságilag mind demográfiailag. Van ráció abban,hogy esetlegesen fel kel készülni egy unió utáni életre.

2022. aug. 17. 14:03
 12/33 anonim ***** válasza:
77%

"Másodsorban csak a vak nem látja hogy a jelenlegi Unió egy süllyedő bárka"

Harmadsorban ezt csak azok gondolják így akik Nyugat-Európát még csak képen látták...

2022. aug. 17. 14:05
 13/33 anonim ***** válasza:
32%
Fenét vagyok irigy... MZP-nek is drukkoltam, de inkább MKKP párti vagyok... ugyanis bázis vagy közvetlen demokrácia párti vagyok anarchistaként....
2022. aug. 17. 14:07
 14/33 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként az a szomorú, hogy nem tudom biztosra eldönteni hogy ez a kérdés csak telibe trollkodás, mert attól tartok, hogy van olyan agysebész, aki ezt tényleg komolyan is gondolná...

De bízok benne hogy inkább csak trollkodás.

2022. aug. 17. 14:08
 15/33 A kérdező kommentje:

Nos ezekből az interpretációkból is kiderült,hogy nagyjából itt a helyetek:

[link]

Ne haragudjatok,de az átlag ember lenézi ezt a szellemi színvonalat, ennek fő megtestesülése a sokadik,kínos bukta. :) 🤷

2022. aug. 17. 14:11
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

Na, akkor a teljesség igénye nélkül:

- Bill Gates mérgezi a földet a vakcinával.

- Ukrajna meg akarta támadni az oroszokat, a háború csak válaszlépés volt.

- A háttérhatalom létezése és tevékenységei.

A szomorú, hogy toroczkai egy fidesz termék. Folyamatosan hívják a fideszes csatornákra, ír róla a pártsajtó. Ásotthalomra tódulnak az EU pénzek. Érdekes más ellenzéki település vergődik.

2022. aug. 17. 14:11
 17/33 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy a kérdező troll.

Ne etessétek.

2022. aug. 17. 14:13
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

"A MH elsősorban egy népszavazást indítványoz(és nem kilépést,ahogy a libbant mantra szól.)"

Idézet a virradat programból:

"A nemzetgazdaság és nemzeti szuverenitás megerősítésére alapozott koncepció,

amely a Virradat Program nevet viseli, a jelenlegi nyugat-európai globalista, azaz az

uniós, brüsszeli törekvésekkel ellentétben áll. Magyarul, a Mi Hazánk által kitűzött

célokat a jelenlegi EU-ban nem lehetne megvalósítani. Két út kínálkozik előttünk, ha

Magyarország függetlenségét helyre szeretnénk állítani:

1. Megváltoztatjuk a jelenlegi Európai Uniót.

2. Kilépünk."

2022. aug. 17. 14:16
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Milyen meglepő hogy a populista nácik hazudnak...

Még arról is ami a programjukban van.

2022. aug. 17. 14:19
 20/33 anonim ***** válasza:
19%
Erősebb mint a momentum, sirjatok ti hostelben elo lúzerek
2022. aug. 17. 14:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!