Hol tart most az ellenzéki gyászmunka április 3. óta?
Figyelt kérdés
Én a harag fázisára tippelek, a lepontozós rohamok miatt.2022. aug. 15. 23:20
2/12 A kérdező kommentje:
a diliházba?
2022. aug. 15. 23:22
4/12 anonim válasza:
De a lényegre térve kérdező, beavatsz a kérdésed lényegébe?
5/12 anonim válasza:
Mijaza "gyászmunka"? Én egyébként április 4-én rögtön időpontot foglaltam útlevélre az okmányirodában. Egy hónapot kellett várnom...
6/12 anonim válasza:
Fideszesként ez miért érdekel téged?
7/12 anonim válasza:
Ott tart, hogy sorra derülnek ki kínosabbnál kínosabb dolgok az ellenzék politikusairól és Gyurcsány a legerősebb ellenzéki (Toroczkaival együtt aki ugye nem az összefogás része, de azért említésre méltó). Szóval igen, az ellenzék romokban, Gyurcsány pedig a legesélyesebb. Vicc kategória az egész már.
8/12 anonim válasza:
Most épp ott tartanak, mint a Covidnál: azt várják, hogy Magyarország elessen. Majd ha nem következik be, elkussolnak.
Most is ezt érezni, mennyire várják, hogy ne jöjjön gáz. Várják az élelmiszer válságot.
Mindegy milyen áron, csak pozícióba kerülni. Ez ma az átlag magyar baloldali politikus.
9/12 anonim válasza:
Elsüllyedtek a hajóval együtt. Amúgy a szokásos, megy mindig a jajj most aztán mi lesz hát nem jött be, pár hete még az euró miatt ment a dolog, hogy most mindjárt 500ft is lesz, hát aztán megindult csak épp a másik irényba.
10/12 anonim válasza:
#1:
Mire készültök? Ugrani egy seggest a medencébe, vagy mire?😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!