Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter komolyan azt hiszik, hogy nekik még számottevő jövőjük lehet a magyarországi politikában? Két ilyen lejáratódott figurának?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 22:07
11/17 anonim válasza:
Utolsó voltam:
Bocs mindenkitől, a Mi Hazánkot kihagytam, ők is az ellenzékhez tartozik, de leginkább az összefogás(sic!) pártjaira gondoltam. És mivel a MH is ellenzéki, így valószínűleg már nekik van a legnagyobb a támogatottságuk a DK-n túl.
12/17 anonim válasza:
Gyurcsány leszar mindent, már így is milliárdos, neki teljesen mind1 hogy marad-e a Fidesz vagy sem. Jakab Peti meg egy bohóc,klasszikus megélhetési politikus. És nem vagyok fideszes.
13/17 Alex Fly válasza:
@11: a mihasznák a fidesz fiőkpártja, csak arra rartja őket a Viktátor, hogy lehessen rájuk mutogatni, miszerint a fidesz nem náci, hanem vannak náluk szélsőségesebbek is...
14/17 anonim válasza:
Gyurcsánynak olyan jól ment a bohóckodás, hogy a megélhetése miatt már nem is kell aggódnia. Neki ez most már nem a pénzről szól, hanem a szórakozásról. Jakab is hasonlót akart, csak neki nem jött össze.
15/17 anonim válasza:
Gyurcsány mögött van szervezet ès tőke, az még sokáig felszínen tudja tartani. Jakab viszont nem tud èrtelmes emberekkel tárgyalni, annyira bugris. Szóval Jakab off, Gyurcsány pedig mèg sokáig marad
16/17 Alex Fly válasza:
A mai napig, több mint 12 évnyi teljhatalom után is Gyurcsánytól retteg a viktátor; a mai napig ő a minta számára.
Jakab ellenben tudatosan készült erre a szerepre, de elbukott...
17/17 anonim válasza:
Gyurcsány jól hiszi. Hatalomra nem jut, de állandó szereplője lesz a politikának, amíg él es mozog. Orbán nagy megelégedésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!