Fideszesek felelősnek tartjátok-e a kormányt vagy minden Brüsszel miatt van?
Az első kettő ugyanaz, de hát írhatsz még pár szinonimát, hogy meggyőzőbbnek tűnj. :)
Nem tudom, észrevetted-e, de amiket felsoroltál, az nagyrészt "egész véletlenül" pont a háború óta áll fenn. "Elmaradott állapotú ingatlanok"... Ez aztán konkrét. Pontosan mely ingatlanokról beszélsz? Nézd meg hogy nézett ki Budapest 20 évnyi Demszky-irányítás után és milyen lett 9 év Tarlós-irányítást követően. (Nem sorolom, mert már sokszor belinkeltem pontokba szedve.) Gyűlölet a magyarok között az van: pont itt, a GYK-n, az ellenzék részéről. Talán üzenj nekik, hogy vegyenek kicsit vissza, mert lassan ebbe fognak beleőrülni... :)
#4 [link]
Ársapka bevezetése az alapvető élelmiszerekre. 2022. 01. 12.
Nem tudom feltűnt-e de ez egy hónappal a háború előtt történt. :)
De nyugodtan megtekintheted az EUR-HUF árfolyam grafikonját is az elmúlt tíz évből.
Hú kérdező, ilyet ne kérdezz tőlük mert:
1, túl nehéz kérdés ez nekik
2, ha olyat kérdezel amire nincs nyílt egyenes Fideszes válasz akkor jönnek a B tervvel ami mindenre aduász a Fideszeseknél, hogy Gyurcsánybérenc lipsi vagy
Ez is amolyan párhuzamos univerzum a számukra mint a dübörgő gazdaság, hogy annyira dübörög mint egy kártyavár amiből ha kiveszik a legalapabb darabot (EU-s pénzek) összeomlik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!