Az ellenzéki pártok mégis mivel/miben lennének jobbak a Fidesznél? Elmagyarázná ezt valaki?
#20 "Meg is mi a fenéért pontoztatok le ennyire birkák?
77%-os rezsicsökkentés volt az összefogás programja.
Ne csak a hazug M1-et hallgassátok"
Azért vagy lepontozva mert bármennyire is szeretnéd, nem feledjük gazdás szavait 2006-ból:
"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "
Nem hiszem el hogy képtelenek vagytok elfelejteni Gyurcsányt!
Az Összefogásnak épp hogy csak a tagja volt, nem sok részét vette ki a munkából. Mondd már el nekem hogy pl
Jobbiknak, Momentumnak,
Márki Zay Péter-nek vagy Karácsony Gergelynek mi köze van a 2010 elotti kormányhoz???
Akármennyire is próbálja elhitetni a kormány, a választások NEM Gyurcsány Ferenc vs Orbán Viktorról szólnak. Fejlődő, és Demokratikus Magyarországot szeretnénk nem kell egyik se.
Fejezzétek be ezt a Gyurcsányozást, mert már elképesztően unalmas.
Más érvetek nincs is
#22 "Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "
Tényleg ennyire hülyének nézed az embereket?
Ne válaszolj, látom hogy így van!
Gyurcsányod a legnagyobb ellenzéki párt vezetője a parlamentben, parlamenti képviselő, a DK frakció vezetője.
Értem én, hogy ciki nektek is gyurcsány, de összeálltatok vele is meg az összes olyan politikussal akik gyurcsány kormányának pártjait, tagjait alkották.
Ha a kormányváltás érdekében nem volt elég ciki velük összeállni, akkor most is vállald ezt magadra és azt is vele, hogy az egyetlen olyan volt miniszterelnök a legjelentősebb politikus a csapatodban, aki még a saját bevallása szerint is alkalmatlan volt az ország vezetésére - a pártjával és annak összes politikusával, kormánytagjával, koalíciós partnerével együtt. Erről szólt az őszödi beszéd.
#24 én soha nem szavaztam se a Dk-ra se az MSZP-re.
Soha nem tartottam alkalmasnak Gyurcsányt, ahogy sokan mások se a táborunkban. De még sajnos ő is jobb mint Orbán Viktor maffia párta, aki konkrétan lassan már bármit megtehet következmények nélkül ebben az országban. Ellopták az Eu-s pénzeket, mind a Covid-ot mind pedig a háborús inflációt is kiemelkedően szarul teljesítettük.
A lényeg hogy, akármikor szídjuk a kormányt, mindig egyetlen egy válasz van rá: "2010 elott mi vót?"; "GYurcsány jobb volt?"
Nem értem hogy lehet egy kormány ellenes egyből Gyurcsány fan.
Vannak más jó pártok is.
#25 Ennek a propaganda az oka.
A Fidesz Gyurcsány Ferenc nélkül meg se nyernek a választásokat, nyilván egyszerűbb ezt elhitetni
#27 egyébként neki legalább volt töke bevallani hogy hazudtak.
Az M1 meg akkor sem tett helyreigazítást hazugságokért a médiajukban, miután Márki Zay Péter megnyerte ellenük a pert.
Ezeket javítom a kedvedért.
"Nem fejlesztenék az országot - volt rá 8 évük és csak visszafejlődést tudtak felmutatni mindenben."
Inkább stagnált, a fidesz meg visszafejlesztette, szóval jobb eredményt értek el:
"Nem szüntethetik meg a korrupciót mikor azt ők csinálják, sorra buktak ki az ügyeik a fővárosban is és minden pártban."
Igaz, nevesítsünk korruciós ügyeket mindkét oldalról és akkor össze tudjuk hasonlítani.
Gyurcsány: nokiás doboz ~10 milliós összeg.
Orbán: Mészáros ~több száz milliárdos összeg.
"Az etnikumoknak pont most annak rendben a jogaik"
Nincsenek.
"a legnagyobb rasszisták a liberálisok"
Pontosabban a neo-libsik, más szavakkal konzervatívok. Azt a hazugságot terjesztik, hogy mindenki ugyanonnan indul az életben, ezért ha ugyanazt a szolgáltatást adod, akkor ugyanoda juthat, mint bárki más.
Ezzel szemben a baloldal emberek azt mondják, hogy már a családi háttér miatt sincsenek meg ugyanazok a feltételek, így segíteni kell azokat, akik hátrányból indulnak.
Ez egyébként mérve van, bizonyítva van, hoyg a baloldaliaknak van igazuk a kérdésben.
"Most viszont képviseletük van a parlamentben a nemzetiségeknek és ott ül egy roma EP képviselő az unió parlamentjében pont a fidesz színeiben sok éve."
A fideszes roma képviselet a bizonyított lopást hozta eddig össze.
De nyugodtan hazudj csak. :)
"A világot lesz@rom, én kell hogy szeressem a kormányt"
Ez pl megint azt bizonyítja, hogy ostoba vagy, nem kell hogy szeresd a kormányt, sőt, amint szereted már semmiképp se tudsz objektív lenne, ezért tudnak megvezetni, mint valami óvodást.
"Egyértelmű, hogy a ballibek a világnak az érdekeit képviselnék velünk szemben"
Nem a "ballibbek" a magyarokat a világgal együtt képzelik el és úgy képviselnék a világot.
Ami ma jelenleg a racionálisabb világlátás.
"szerencsére erről sokkal több ember döntött és azok kétszer annyian voltak akik nem őket akarták."
Az IQ-juk átlaga meg fele akkora.
Én erre nem lennék büszke. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!