Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki pártok mégis...

Az ellenzéki pártok mégis mivel/miben lennének jobbak a Fidesznél? Elmagyarázná ezt valaki?

Figyelt kérdés

2022. aug. 15. 18:30
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
15%

#20 "Meg is mi a fenéért pontoztatok le ennyire birkák?

77%-os rezsicsökkentés volt az összefogás programja.

Ne csak a hazug M1-et hallgassátok"

Azért vagy lepontozva mert bármennyire is szeretnéd, nem feledjük gazdás szavait 2006-ból:

"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "

2022. aug. 16. 07:55
 22/50 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem el hogy képtelenek vagytok elfelejteni Gyurcsányt!

Az Összefogásnak épp hogy csak a tagja volt, nem sok részét vette ki a munkából. Mondd már el nekem hogy pl

Jobbiknak, Momentumnak,

Márki Zay Péter-nek vagy Karácsony Gergelynek mi köze van a 2010 elotti kormányhoz???

Akármennyire is próbálja elhitetni a kormány, a választások NEM Gyurcsány Ferenc vs Orbán Viktorról szólnak. Fejlődő, és Demokratikus Magyarországot szeretnénk nem kell egyik se.

Fejezzétek be ezt a Gyurcsányozást, mert már elképesztően unalmas.

Más érvetek nincs is

2022. aug. 16. 11:24
 23/50 anonim ***** válasza:
31%
Hát igen, elég a Gyurcsányozásból, már évek óta nem láttuk a politiká....ja várjá...
2022. aug. 16. 12:31
 24/50 anonim ***** válasza:
20%

#22 "Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. "

Tényleg ennyire hülyének nézed az embereket?

Ne válaszolj, látom hogy így van!

Gyurcsányod a legnagyobb ellenzéki párt vezetője a parlamentben, parlamenti képviselő, a DK frakció vezetője.

Értem én, hogy ciki nektek is gyurcsány, de összeálltatok vele is meg az összes olyan politikussal akik gyurcsány kormányának pártjait, tagjait alkották.

Ha a kormányváltás érdekében nem volt elég ciki velük összeállni, akkor most is vállald ezt magadra és azt is vele, hogy az egyetlen olyan volt miniszterelnök a legjelentősebb politikus a csapatodban, aki még a saját bevallása szerint is alkalmatlan volt az ország vezetésére - a pártjával és annak összes politikusával, kormánytagjával, koalíciós partnerével együtt. Erről szólt az őszödi beszéd.

2022. aug. 16. 13:08
 25/50 anonim ***** válasza:
30%

#24 én soha nem szavaztam se a Dk-ra se az MSZP-re.

Soha nem tartottam alkalmasnak Gyurcsányt, ahogy sokan mások se a táborunkban. De még sajnos ő is jobb mint Orbán Viktor maffia párta, aki konkrétan lassan már bármit megtehet következmények nélkül ebben az országban. Ellopták az Eu-s pénzeket, mind a Covid-ot mind pedig a háborús inflációt is kiemelkedően szarul teljesítettük.

A lényeg hogy, akármikor szídjuk a kormányt, mindig egyetlen egy válasz van rá: "2010 elott mi vót?"; "GYurcsány jobb volt?"

Nem értem hogy lehet egy kormány ellenes egyből Gyurcsány fan.

Vannak más jó pártok is.

2022. aug. 16. 13:37
 26/50 anonim ***** válasza:
0%

#25 Ennek a propaganda az oka.

A Fidesz Gyurcsány Ferenc nélkül meg se nyernek a választásokat, nyilván egyszerűbb ezt elhitetni

2022. aug. 16. 13:41
 27/50 anonim ***** válasza:
21%
Nekem nem ciki Gyurcsány. Konkrétan köröket ver Orbánra morális szempontból. Amúgy vissza fog még ütni rátok ez az évtizedes gyurcsányozás. Az embereknek elege lesz, hogy egy olyan embert hurcolnak meg hosszú évek óta, aki becsületesebb, mint Orbán.
2022. aug. 16. 14:00
 28/50 anonim ***** válasza:
0%

#27 egyébként neki legalább volt töke bevallani hogy hazudtak.

Az M1 meg akkor sem tett helyreigazítást hazugságokért a médiajukban, miután Márki Zay Péter megnyerte ellenük a pert.

2022. aug. 16. 14:25
 29/50 anonim ***** válasza:
95%
Én elolvastam az ellenzéki összefogás egész programját a honlapikjob,nekem egyáltalán nem volt szinpatikus,így nem is szavaztam ràjuk.
2022. aug. 16. 14:36
 30/50 anonim ***** válasza:
59%

Ezeket javítom a kedvedért.

"Nem fejlesztenék az országot - volt rá 8 évük és csak visszafejlődést tudtak felmutatni mindenben."

Inkább stagnált, a fidesz meg visszafejlesztette, szóval jobb eredményt értek el:

[link]

"Nem szüntethetik meg a korrupciót mikor azt ők csinálják, sorra buktak ki az ügyeik a fővárosban is és minden pártban."

Igaz, nevesítsünk korruciós ügyeket mindkét oldalról és akkor össze tudjuk hasonlítani.

Gyurcsány: nokiás doboz ~10 milliós összeg.

Orbán: Mészáros ~több száz milliárdos összeg.

"Az etnikumoknak pont most annak rendben a jogaik"

Nincsenek.

"a legnagyobb rasszisták a liberálisok"

Pontosabban a neo-libsik, más szavakkal konzervatívok. Azt a hazugságot terjesztik, hogy mindenki ugyanonnan indul az életben, ezért ha ugyanazt a szolgáltatást adod, akkor ugyanoda juthat, mint bárki más.

Ezzel szemben a baloldal emberek azt mondják, hogy már a családi háttér miatt sincsenek meg ugyanazok a feltételek, így segíteni kell azokat, akik hátrányból indulnak.

Ez egyébként mérve van, bizonyítva van, hoyg a baloldaliaknak van igazuk a kérdésben.

"Most viszont képviseletük van a parlamentben a nemzetiségeknek és ott ül egy roma EP képviselő az unió parlamentjében pont a fidesz színeiben sok éve."

A fideszes roma képviselet a bizonyított lopást hozta eddig össze.

De nyugodtan hazudj csak. :)

"A világot lesz@rom, én kell hogy szeressem a kormányt"

Ez pl megint azt bizonyítja, hogy ostoba vagy, nem kell hogy szeresd a kormányt, sőt, amint szereted már semmiképp se tudsz objektív lenne, ezért tudnak megvezetni, mint valami óvodást.

"Egyértelmű, hogy a ballibek a világnak az érdekeit képviselnék velünk szemben"

Nem a "ballibbek" a magyarokat a világgal együtt képzelik el és úgy képviselnék a világot.

Ami ma jelenleg a racionálisabb világlátás.

"szerencsére erről sokkal több ember döntött és azok kétszer annyian voltak akik nem őket akarták."

Az IQ-juk átlaga meg fele akkora.

Én erre nem lennék büszke. :)

2022. aug. 16. 15:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!