Természetesen. Ha a pia, kávé, nikotin legális akkor a THC tartalmú cuccok miért nem?
Azért, mert sajnos a magyar társadalom (főleg az idősebb korosztály, tisztelet a kivételnek) nem tud változni a korral, plusz iskolában is azt nevelik beléd, hogy jajjj csúnya rossz drogosok (persze biosokat és a szintetikásokat én se szeretem, bar az utobbiakkal még a kevesebb baj van, meg az még kipróbálás szinten oké) és mindezek miatt van egy olyan agymosott társadalom akiknek a nagy része csak gyűlölködni tud (legalabbis én ezt érzem. Engem a saját édesanyám akart feljelenteni amikor megtudta, hogy füvezek (nem, nem vagyok függő). Ez a része kicsit eltért a kérdéstől, csak összekötöttem azzal, hogy miért nem lesz legalizálás sajnos.
Nade az eredeti kérdésre válaszolva, hogy szerintem miért lenne jó legalizálni.
1. A rendőrségnek nem kéne ezzel foglalkoznia, ami valljuk be nagyon jól jönne nekik, mert ígyis khurvakevesen vannak.
2. Megbízható, erre szakosodott, hivatásos termesztők termelnék ami nekünk fogyasztóknak lenne nagy előny, mert nem futnál lutrira, hogy szart fogsz ki.
3. Az államnak bevétele lenne belőle (ami normál esetben még jó is lenne csak úgyis zsebre menne nem az ország fejlesztésére sajnos).
igen, de ne vezessenek úgy az emberek szerintem
magambol kiindulva tudom hogy beflesselve nem feltétlen jó vezetni.. főleg ha mégtöbben lennének az utakon betépve
elég lenne annyira korlátozni mint az alkoholt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!