A magyar embereket nem zavarja,hogy a romák pár év múlva többségbe kerülnek?
Már elmentem Magyarországról, igaz nem Indiába ahogy te szeretnéd, hanem Ausztriába. És köszönöm szépen, elégedett vagyok a bérekkel, az életszínvonallal, a társadalommal, mindennel. Nem tud izgatni, hogy Mo.-n a romák fognak többségbe kerülni. Ha nem tetszik el lehet menni.
Itt Bécsben már annyi Kelet-Európai van mint ahány osztrák, főleg a fiatalabb korosztályokban. Mégsem akar beleszólni senki abba, hogy gyereket vállaljak-e vagy hogy éljek, érdekes.
Drága magyar testvérek,
Szimplán azért, mert többségeben önzőségből és fösvénységből alig vagy egyáltalán nem vállaltok gyermeket, az a ti bajotok, de ne várjátok már el másoktól, hogy mindeképpen kevesebben legyenek, mint ti. Ha többségében lennénk mi cigányok hozzátok képest, (ilyen nem lesz, nyugi), akkor az a ti hibátok, nem a miénk. Miért nem vállaltok ti is több gyermeket? Pedig nektek minden adott, mostanában meg az állam is ad egy zsák pénzt a családosoknak. Miért nem éltek vele? Most lehetne lehetőségetek javítani a demográfián, miért nem teszitek meg? Nektek mindig csak mások gyűlölete és mások hibáztatása ment jól, semmi más.
Én nem vagyok rasszista, úgyhogy nem zavar, ki milyen etnikumú. Aki esetleg arra hivatkozna, hogy "én se vagyok rasszista, de...", mert zavarja a cigányság többségének civilizálatlansága, az talán ne rasszista megoldásokban gondolkozzon, hanem felzárkóztatásban.
Amúgy kérdező, neked hány gyereked van? :)
"Elkéne őket kötni az első gyerek után"
Lemeradt az elejéről az F betű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!