Be tudná linkelni nekem valaki azt a fideszes videót amiben elmondja egy nő a titkot amit csak ők tudnak?
Figyelt kérdés
Nemrég láttam, de nem találom! Kérdezték a fideszes szavazókat, hogy miért a fidesz? Egy nő, elmondta, hogy azért, mert ha nem a fidesz uralkodna, megszűnne egész Európa, és ezt csak ők fideszesek tudják!
Biztos orbán kiküldte körlevélben ezt az infót a választás előtt a fideszeseknek :D Ha ezt tudta volna az ellenzék, hogy egész Európa sorsáról döntenek választáskor, ők is a fideszre szavaztak volna :D
2022. aug. 13. 18:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán bolond volt a nő...
2/7 anonim válasza:
Gondolom arra szavaztak mert 2/3 lett.
4/7 anonim válasza:
Mert a baloldalon nincs retardált szavazó?
Maguk a képviselőik fele is az...
5/7 A kérdező kommentje:
Írj már egy baloldali példát "retardált" szavazóra! Egyetlen kommentet sem tudsz írni, egyetlen videót sem tudsz mutatni. A fideszesekről meg percenként ezret lehetne... Nem véletlen fideszesek ;)
2022. aug. 13. 18:26
6/7 A kérdező kommentje:
Persze valódi videóra, vagy példára gondolok, nem olyanra amilyet a fidesz vágott össze és terjesztett választás előtt...
2022. aug. 13. 18:28
7/7 anonim válasza:
Ezt is a Fidesz vágta össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!