Azon Fidesz szavazók, akik most a rezsiemelés miatt reklamálnak a Gyakorin! Mi bajotok?
Figyelt kérdés
Az összes párt megemelte volna a rezsit ebben a gazdasági helyzetben. Ha a Fideszre szavaztok, akkor is, ha az ellenzékre szavaztok, akkor is. Eleve nem tett jót a gazdaságnak, hogy mesterségesen voltal lenyomva az árak. Rengeteg pénzébe került az államnak, amit másra lehetett volna költeni vagy máshogyan lehetett volna elkölteni. Például nem egységesen alacsony a rezsi, hanem lennének rászoruló csoportok, akiknek csökkentenék a kiadásokat. Lehetne keresethez kötni az árakat. A nagycsaládosoknak maradt az alacsony rezsi, de ezt bővíteni kellene. Szóval azon (volt)Fideszesek, akik most tele írogatják a gyakorit, gondolják át az életüket, és ne 25 fokra állítsák a gázfűtést. 20 fok bőven elég, főleg alváshoz. Fűtsetek hőszivattyús rendszerrel és igényeljetek kedvezményes áramot, például H tarifa. Ezekhez lehet igényelni különféle támogatásokat is(amiket amúgy bővíteni kellene). Én nem keresek jól, de meg tudom oldani. Legyetek már életképesek.2022. aug. 13. 15:08
1/14 anonim válasza:
Én Árokparton kívül más Fidesz szavazóról nem tudok, aki reklamál itt az oldalon, de ő folyamat.
2/14 árokpart válasza:
Még kérdezed, hogy mi a probléma? Pusztán annyi, hogy a komlett vidék eláéshatja magát, hacsak meg nem emeljük azt a bizonyosat és nem vonulunk a Parlament elé legalább 2-300 ezren. Itt vidéken nemhogy 25 fokban nem voltunk a lakásban, hanem még így is spóroltunk és lelkiismeret furdalásom volt mikor egy hidegebb hónapban 22 fokra kellett állítanom a termosztátot. Harmadrészt meg itt a neten lehet, hogy csak én írom ezeket, de ez nem reprezentatív, akiket érint azoknak pont nincsen lehetőségük netezni. Tahát ha elindul a tiltakozási hullám az ebben az esetben nem a neten fog elindulni mint annak idején a netadónál.
3/14 anonim válasza:
1. Árokpart mióta fideszes? A Bertalan a. féle rendszerváltóknak kampányolt itt állandóan.
4/14 árokpart válasza:
Negyedrészt meg Magyarországon bármelyik kormány lesz kénytelen lesz a telejs rezsicsökkentést fenntartani, mert soha nem leszünk annyira termelékenyek mint a fejlett államok és soha nem fogunk annyi pénzt keresni, hogy a teljes piaci árat ki tudjuk fizetni.
5/14 anonim válasza:
Kérdező azért ez a fűtsetek hőszivattyús rendszerrel dolgot kicsit átgondolnám a helyedben. Ez nem úgy megy, hogy leszaladok a boltba aztán jövő héttől már megy is itthon a hőszivattyú.
Azt a rendszert meg már ismerjük, hogy a rászoruló csoportok vannak jobban támogatva. Ezt mindig csak úgy tudták megoldani, hogy a középosztályt sarcolták meg.
6/14 anonim válasza:
Én úgy tudom a Fideszre szavazott, de itt van, hogy megerősítse.
7/14 árokpart válasza:
6-os Igen sajnos rájuk szavaztam bár ne tettem volna. Szerintem az igazat megvallva függetlenül attól, hogy ki kire szavazott azt még álmában sem merte senki gondolni, hogy a Fidesz az egyik fő pilléréhez nyúl hozzá. Nem volt kétséges, hogy kiigazításra van szükség, de mindenki úgy gondolta, hogy azt majd a szokásos Fideszes módon teszi nem közvetlen adóztatással, ha úgy tetszik nem fiskális megszorítással. Csakis a rezsi miatt lett sajnos 2/3-uk és emiatt nyertek az elmúlt ciklusokban folyamatosan. 3-as Bertalan Attiláék a választások napján este kint voltak a Kossuth téren, de sajnos kevesen ahhoz, hogy bármilyen rendszerváltó folyamatot elindítsanak. Igen őket is folyamatosan nyomon követtem, nekik drukkoltam, drukkolok most is viszont szavazni rájuk nem lehetett.
8/14 árokpart válasza:
Lepontozhattok 0-ra meg nem is én vagyok itt a fő szempont, viszont ha több millió ember parlamenti és civil képviselet nélkül marad, maradt az idén május óta és el lett árulva, még előtte 2 hete is más mondtak nekik, azért az nem egy egészséges dolog és a nemzetbiztonsági kockázata mellett maximális gazdasági kockázata is van.
10/14 anonim válasza:
Mert azt gondolták: Fidesz nyer, akkor tovább fog folytatni Fideszes Kádár korszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!