Ha még Nagy Feró a legnagyobb Gyurcsány ellenes Fidesz-celeb is megtanul most spórolni, más miért nem tud együtt élni ezzel?
Gyurcsány kormányzása alatt 25%-os gázéremelés volt, most odapörköltek a gáznak 700%-ot az áramnak 200%-ot egy alacsony alsó korlát után. Ráadásul mindezt úgy, hogy nem is Orbán mondta be hanem Gulyás, az is csak egy tervet ami állítólag alig fog valakit érinteni, azóta az M1-en meg az összes Fideszes médiában egy szót sem említettek erről. Rábízták a károgást az ellenzéki médiára. Aki nem tájékozódik faluvidéken ellenzéki médiából, az majd a meglepetés erejéből fog tájékozódni.
Nagy Feró is saját elmondása alapján nagy spórolásra készül, és szerinte meg kellene tanulniuk az embereknek spórolni. Anno Gyurcsány a 25%-os gázáremelésébe belebukott, akkor még Nagy Feró sem volt hajlandó spórolni, de most már igen.
Akkor tulajdonképpen Gyurcsányista olcsó rezsi párti lett az akinek nem tetszik a rezsicsökkentés-csökkentés? Minden Fideszesből akinek nem tetszenek a megszorítások, igen hamar Gyurcsány embere válhat?
Én pl. nem szeretem ha birkaként tekint rám a bohóckormány.
Saját maguknak béremelés, nekünk meg rezsiemelés.
Na álljon már meg a nászmenet :)))
Együtt élni azzal hogy egyre alacsonyabb az életszínvonal?
Rekordmértékben nő a gazdaság vagy tíz éve.erre mit csinál az ország? mindenki nézi a fogyasztását.a rekordinflációt,duplázódó élelmiszerárakat, rekordmértékű ingatlanár növekedést nem említetted,erről feró álzenész sem számolt be.
Nem tudom eléggé becsülni az olyan kiválóságok oktató példamutatását, mint például Nagy Feró.
Más úgy spórolni, hogy nem 25 °C-ra fűti valaki az egész házat, hanem lecsökkenti 22 °C-ra, és ahol nem szükséges, ott még alacsonyabbra; vagy a 20 °C-ot csökkenti az egy-két fűtött helyiségben 18 °C-ra.
Más úgy spórolni, hogy nem üzemelteti a klímát olyan erőteljesen; vagy hogy nincs is klíma, a világító eszközök, a háztartási gépek is energiatakarékosak.
Hogy fellélegeztem, mikor az országgyűlési képviselőségért havi 1 316 400 Ft illetményt kapó, a friss 650-ezres béremeléssel együtt havi 2 629 400 Ft miniszteri jövedelemmel rendelkező Gulyás Gergely az erdélyi kormánybulin újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy valószínűleg ki fogja tudni fizetni a magasabb rezsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!