Szeretitek még mindig Orbán Viktor!?
Figyelt kérdés
Kiálltok még mindig mellette?2022. aug. 12. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Kitartok FIDESZ mellett! Hajrá Orbán Viktor!
Lassan rosszabb lesz mint a Gyucsány....
Orbán 1 GE*I!!!!
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
Rá szavaztam, de elsz*arta magát előttem.
Innentől vége, én többet nem megyek a szavazófülke közelébe sem.
Az ellenzék agyhalott, mindig is az volt. A szélsőjobbos Toroczkai meg még rosszabb.
2/10 anonim válasza:
#1:
4 év múlva szavazz a Holló Rend Pártra!
3/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert itt körülöttem az 1000ftos kenyér meg kata eltörlése meg rezsicsökkentés mellet is még mindig leszop*ák...arra vagyok kiváncsi hogy ennyire hülyék az emberek vagy mi a fas* van!?
2022. aug. 12. 14:49
4/10 anonim válasza:
Szerintem eddig nagy jól kezeli a nemzetközi nehézségeket.
6/10 anonim válasza:
Értelmes emberek tudják, hogy a kenyér árát nem OV határozza meg, hanem a piac, választások után pedig mindig kiigazító lépések jönnek. A KATA reformja már régen érett, a régi rezsicsökkentés pedig hosszabb távon fenntarthatatlanná vált, úgy elszálltak az energiaárak, és EU szinten van gond a gázellátással. Én azt hittem, mostanra már nem lesz belőle semmi, ehhez képest kellemes meglepetés, hogy megmaradt és átlagfogyasztásig ilyen alacsony marad az energia.
8/10 anonim válasza:
6 te nyilván nem Katás vagy, azért ilyen nagy a pofád! Érett a Kata átalakítasa? Igen! Fogyatékos módon csinálták? Igen! Kibasztak egy csomó emberrel? Igen! Ha sávos adózás lenne egy szavam se lenne, de így undorító. Viktor nálam ennyi volt!
9/10 árokpart válasza:
6-os Senki sem vitatta, hogy szükség van kiigazító intézkedésekre. Viszont a kiigazító intézkedés és a tönkremenés között azért van némi különbség úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!