Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretitek még mindig Orbán...

Szeretitek még mindig Orbán Viktor!?

Figyelt kérdés
Kiálltok még mindig mellette?

2022. aug. 12. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Kitartok FIDESZ mellett! Hajrá Orbán Viktor!
Lassan rosszabb lesz mint a Gyucsány....
Orbán 1 GE*I!!!!
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Rá szavaztam, de elsz*arta magát előttem.

Innentől vége, én többet nem megyek a szavazófülke közelébe sem.

Az ellenzék agyhalott, mindig is az volt. A szélsőjobbos Toroczkai meg még rosszabb.

2022. aug. 12. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

#1:

4 év múlva szavazz a Holló Rend Pártra!

2022. aug. 12. 14:49
 3/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert itt körülöttem az 1000ftos kenyér meg kata eltörlése meg rezsicsökkentés mellet is még mindig leszop*ák...arra vagyok kiváncsi hogy ennyire hülyék az emberek vagy mi a fas* van!?
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem eddig nagy jól kezeli a nemzetközi nehézségeket.
 5/10 árokpart ***** válasza:
70%
Nem Isten őrizzen tőle!
2022. aug. 12. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Értelmes emberek tudják, hogy a kenyér árát nem OV határozza meg, hanem a piac, választások után pedig mindig kiigazító lépések jönnek. A KATA reformja már régen érett, a régi rezsicsökkentés pedig hosszabb távon fenntarthatatlanná vált, úgy elszálltak az energiaárak, és EU szinten van gond a gázellátással. Én azt hittem, mostanra már nem lesz belőle semmi, ehhez képest kellemes meglepetés, hogy megmaradt és átlagfogyasztásig ilyen alacsony marad az energia.
2022. aug. 12. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Gyurcsány rosszab vólna
2022. aug. 12. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
6 te nyilván nem Katás vagy, azért ilyen nagy a pofád! Érett a Kata átalakítasa? Igen! Fogyatékos módon csinálták? Igen! Kibasztak egy csomó emberrel? Igen! Ha sávos adózás lenne egy szavam se lenne, de így undorító. Viktor nálam ennyi volt!
2022. aug. 12. 15:18
 9/10 árokpart ***** válasza:
84%
6-os Senki sem vitatta, hogy szükség van kiigazító intézkedésekre. Viszont a kiigazító intézkedés és a tönkremenés között azért van némi különbség úgy érzem.
2022. aug. 12. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Kitaposnam a belet, boldogan!
2022. aug. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!