Az ellenzékiek miért gondolják hogy karigeri egy jó főpolgi?
Én 7. kerületi lakos vagyok,és ég a pofám magyarként ,hogy ekkora fertő van a belvárosban.Tiszta mocsok,és minden sarkon egy hajléktalan,régen azért nem volt ennyire tragikus a helyzet.
De ha kimegyek külsős ellenzéki kerületbe ,ott meg a gyomerdő fogad. És eggyes frekventáltabb helyeken mint pl az örs,meg tele van kétes küllemű C típusú naplopókkal.
Tudod hogy ki jó ellenzéki polgármester?
Márki-Zay Péter.
Gyere ide Vásárhelyre, meg fogsz lepődni.
Azért van tele velük minden, mert a kormány eltolta a gazdaságot és most minden söpredék Budapeten gyűlik össze... Na meg a Orbán nyilván a fővárossal kezdte az önkormányzatok kizsebelését a covid alatt, amikor az iparűzési adót nem kapták meg...
Szerintem ezekhez képest egész jól egyben tudta tartani a várost.
1.Én voltam.
Kösz nem.Autóellenes idióta ő is.
3 Emelett azért tellik 41 tanácsadókra és 5 helyettese,és természetesen az is belefért a büdzsébe hogy a maximumra emeljék az illetékfizetési bónuszt. Hagyjuk ezt a mutogatást..:)
Leszereltetett több ezer kukát,majd később kiposztolja hogy ő mekkora ász mert 120-at telepített.
A Tarlós álltal kiírt spanyol modern villamosok helyett,meg közbeszerzést módosítva,berendelte a 40 éves hulladékokat.
Ez beszél zöldpolitikáról,közbe a Zrínyi úti fasort kivágatta.
Neidermüller rettenetes polgármester, Karácsony sem túl jó. Botka és MZP ellenben kifejezetten azok.
Ellenzéki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!