Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha szavazás lenne az EU-ban...

Ha szavazás lenne az EU-ban maradásról vagy kilépésről, hogy szavaznátok?

Figyelt kérdés

2022. aug. 11. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk. Alapvetően sok dologban nem értek egyet az EUval,de egyszerűen fizikai képtelenség lenne most kilépni. Ha tetszik,ha nem masszívan rá vagyunk szorulva. El se tudjuk képzelni mekkora szívás lenne, már csak a #8-as válaszoló második bekezdése is.
2022. aug. 11. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha kilépnénk, teljes összeomlás lenne. Magyarország nem önellátó, honnan hoznánk a kaját? Az oroszoktól?

A munkahelyek 80 %-a amerikai vagy EU-s multi, azok is lelépnének innen hamar, munkahely sem lenne.

2022. aug. 11. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Ki kell lépni

Önellátónak kell lenni

És a sok agymosó multit ki kell üldözni

Én 10 évesen kártyáztam társasoztam

A mai 10 évesek tiktok baromságoznak. Ez a globális tech cégek miatt van amiket minél előbb ki mell üldözni!!!

2022. aug. 17. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
26%

Nem kilépni kell, hanem megreformálni az uniót. Mert hülyeséget hülyeségre halmoznak. És egyértelmű, hogy az USA érdekeit szolgálják.

Hogyan kellene csinálni, nem tudom. De muszáj lenne.

Európának egységesnek kellene lennie. De pont azért szítják a széthúzást, hogy gyengék legyünk.

Tudjátok: Osszd meg és uralkodj!

2022. aug. 21. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Maradás, egyértelmű. Körülbelül Kazahsztán szintjére kerülnénk pár év alatt az EU nélkül, kurvára mindegy mit hisznek a hibbant átlagmagyarok. A britek egy baromi gazdag országban vannak hozzánk képest, ők "könnyen" kiléptek.
2022. aug. 29. 19:41
 16/16 MolotovPunk ***** válasza:
100%
EU-ban maradásra szavaznék, de ha esetleg valakinek kétségei lennének, hogy jó e az EU-n kívül kerülni, azért vessen egy pillantást szomszédunkra Szerbiára. Épp az IMF küszöbét rágják. A magyar gazdaságot meg összehasonlítani az angol gazdasággal nagyjából olyan, mint ha egy szakadt biciklit hasonlítanál össze egy Rolls Royce személygépkocsival. EU-n kívül lenni maximum a nagyon gazdag országoknak éri meg. Csóró országoknak EU-n kívül nincs jövője.
2022. szept. 14. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!