Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter pár perce bejelent...

Jakab Péter pár perce bejelentette,hogy kilép a Jobbikból, mit szóltak ehez?

Figyelt kérdés
Azt is hozzá tette hogy ő a Nép Párján lesz
2022. aug. 11. 17:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#18-nak:

Ez szép volt, és korrekt!

Én meg nem olvastam, és megdöbbentem hogy gyakorlatilag azt írja le, amit én is mondtam korábban!

#15-nek:

Én pedig természetesen veled nem értek egyet.

Majd akkor, ha a felajánlott lemondás elfogadásában is az a párttagság dönt, aki MEGVÁLASZTOTTA!

Egyre jobban erősödik bennem a gyanú, hogy a jobbik tagságának jelentős részével fog elhúzni a DK-ba.

Ez persze nem biztos, de ha így lesz, akkor én teljesen elégedett leszek. Első pillanattól szimpatikus, és ahogy telt az idő mindig olyan lépéseket tett, amiket én is logikusnak találtam.

És most a DK-ba való belépése lenne szerintem a következő logikus válaszlépés. Annak a pártnak a 71 százaléka támogatta, akiket annak idelyén összehozott (ha csak átmenetileg is) a DK-val.

2022. aug. 12. 09:54
 22/22 anonim ***** válasza:

Ismét #15-nek:

Legalább felrázni kicsit a DK-t a túlzottan liberális hozzáállásából, ami jellemzi!

2022. aug. 12. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!