A Mi Hazánk kiléptetnez az unióból. Valóban ráfizetők vagyunk?
"A mi hazánk a fidesz kis pártja Toroczkai kezet fogva gratulált az újabb fidesz győzelemhez Orbának aki ennyiből nem látja a dolgokat annak gratula."
Régen, amikor a politika még nem kizárólag a gyűlöletről szólt, a (leendő) ellenzék mindig gratulált a győztesnek a választások után. Most már csak Toroczkaiban van ennyi korrektség.
"Nem lehetne csak ugy kilepni az EU-bol mert az osszes gyarat eladtak, nincs magyar feldolgozoipar, mindent importalunk, a foldeket felvasaroltak a kulfoldiek.
Hogy lehetne igy onalloan eros gazdasagot letrehozni?"
Amíg EU-tagok vagyunk, addig sehogy, mert addig nem változtathatunk ezen.
Ki kell lépni
Önellátónak kell lenni
És a sok agymosó multit ki kell üldözni
Én 10 évesen kártyáztam társasoztam
A mai 10 évesek tiktok baromságoznak. Ez a globális tech cégek miatt van amiket minél előbb ki kell üldözni!!!
"Önellátónak kell lenni"
Voltak ilyen kísérletek. A keleti blokk összedőlése előtt Albániában, mostanság meg Észak-Kóreában.
Albánia a béka segge alatt volt, Kim pajtás országa meg éhen pusztulna a nagy önfenntartásban, ha a kínaiak nem löknének nekik egy kis kaját.
Te pedig mégis milyen számítógépről, vagy telefonról írnád az ilyen magas röptű kommentjeidet? Merthogy egyiket sem gyártják Magyarországon. Soha nem is gyártották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!