Szerintetek mennyi az esélye, hogy tényleg eltörlik a nyelvvizsga megszerzését egyes diplomákhoz? Tényleg kiadják a pl mostani végzett egyetemisták diplomáját? Illetve mikor lesz róla valami hivatalos álláspont?
10! Ilyen nehéz érteni a hasonlatot?
A nyelvvizsga azt bizonyítja hogy beszélsz egy nyelvet.
A jogosítvány azt, hogy tudsz vezetni.
Érted? Ha én azt mondom hogy tudok vezetni és menet közben derül ki hogy nem, az éppen ugyanaz, mikor valaki azt mondja, hogy beszéli ö a nyelvet de nincsen nyelvvizsgája!
Na én pont egy végzett gyógytornász vagyok aki nem tudta átvenni a diplomát nyelvvizsga hiányában . Mennék én dolgozni de nem engednek papír hiányában de egy másik társam ott van a kórházban aki meg se tud mukkanni idegen nyelven mert fizetett a sikeres nyelvvizsgáért én pedig ezt nem tehettem / nem akartam megtenni . Arról nem is beszélve yhogy az elmúlt 4 évet végig bukta ...
Akkor hogy is van ez ? Kinek is lenne több joga dolgozni ?
Kedves 16-os !
Nem vagyok lusta , próbáltam letenni de nem sikerült , ennek ellenére ugyan úgy folytatom tovább amíg nem lesz meg. Tudod egy kicsit azért nehezebb volt a covid alatt nyelvet tanulni mint azt te gondolod ! :)
Addig meg ne ítélkezz amíg pontosan te magad nem tudhatod kinek miért nincs meg :)
Kedves 19-es !
2 éven át! folyamatos kirendelésen voltam mert ETK-s karon tanultam . Emellett ugyan úgy kellett teljesítenem minden félévben a 24 !! vizsgát (semmi megajánlott, semmi beadandó, semmi egyéni tanrend, ugyan úgy nappal suli majd éjszakába nyúlóan a kórházban lenni !) Valamint csak online volt lehetőségem tanárral tanulni ami a kollégiumi wifivel hagy ne mondjam ,hogy milyen minőség volt.
Ne akarj felvettem pálcát törni mert fogalmad sincs milyen nehézségekkel kellett sokunknak megküzdenünk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!