Orbán Viktor miniszterelnök úr angol kiejtése mennyire szép, milyennek találjátok?
Én nem értem mit rugóznak az angolján. Ez étnyleg ilyen "csakazértisbelekötökvalamibe" mentalitás.
Félreértés ne essék, én is utálom őt, de ilyesmibe tök fölösleges belekötni.
Igen, a különböző nemzetek különböző akcentussal beszélik az angolt. Az oroszok, az olaszok, az indiaiak... azért lássuk be, utóbbi kettő kimondottan érthetetlen, ha igazán ott van az akcentus.
És én szívesen lennék büszke a semmilyen idegen nyelvet makogni sem bíró, de pozíciójában kompetens miniszterelnökömre, mint arra, aki tökéletesen beszél 11 nyelvet, de ostoba és meggondolatlan döntéseket hoz. Ti talán nem így vagytok vele?
4, nem gondolom, hogy a testalkat vagy a nyelvtudás hiánya érdemben befolyásolná a miniszterelnöki munkáját.
Az EP-ben vannak tolmácsok pont azért, hogy ne a nyeltudáson menjen a bszakodás. Egy ország vezetője a vezetéshez értsen elsősorban.
Persze, kívánatos lenne, hogy tökéletes angolja legyen, kisportolt felsőteste... nem, ezt a feleség ekívánja, én ugyan nem... értsen a művészetekhez és legalább 6 féle szkamához...
De én azzal is beérném, ha jó miniszterelnök lenne... a többit leszarom...
Teljesen magyarul beszéli az angolt, afektákás nélkül. Iz háve eni kecsön!
Nem kell a kiejtéssel szarakodni, hacsak nem angol nyelvtanárnak készülsz.
Ezen igazodj ki:
"Á és Ö közötti hang, de inkább ő szerű, de nem Ő és nem is Á"
9, értelek, de ez csak kekeckedés.
Nem szép ember. Én sem dugnám meg. De az a nagy helyzet, hogy nem is kell.
A magyar lakosság többségének számára nem visszataszító. Legalábbis nem okoz számukra megválasztani. Mert az emberek Orbánra akarnak szavazni, nem a Fideszre, pláne nem a KDNP-re:D
És értem én, hogy aki utálja, annak visszataszító. De a tények azt mutatják, hogy végső soron egy elég karizmatikus ember.
De aki nem hajlandó objektíven tekintei rá, az ezt sosem fogja meglátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!