A Fidesz a médiát és az internetes felületeket is annyira behálózta, hogy itt a GyiK-en is előfordulhatnak már fizetett bértollnokok?
Figyelt kérdés
Akik csak azért vannak itt, hogy megrendelésre gyártsák a kérdéseket és válaszokat.2022. aug. 10. 21:03
2/7 anonim válasza:
Rendszeresen kilóg a lóláb sok kérdésnél.
De az igazság kedvéért írjuk le azt is, hogy ellenzéki nézőpontból is vannak nyilvánvaló bértollnokok.
3/7 anonim válasza:
Mint a liberálisok a Reddit "hungaryt"?
4/7 anonim válasza:
Ezt nehéz megmondani, mert mind a két oldal ezzel vádolja a másikat és mind a két oldal saját magát tekinti függetlennek és objektívnek.
5/7 anonim válasza:
#2 vagyok.
Én erősen kritikus vagyok a kormánnyal és az ellenzéki összefogással szemben is (de a Mi Hazánkkal szemben is).
Viszont a tényeket maximálisan tisztelem.
Ebből a pozícióból írtam, amit írtam #2-ben.
6/7 anonim válasza:
5 után, mikor a munkaidő lejár, valahogy mindig eltűnnek az ellenzékiek.
7/7 anonim válasza:
Az asszony nem engedi a redditet mert a kölökre kell vigyázni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!