Ebben igazuk van az ellenzéknek, hogy nagyon rossz az ársapka politika, ebben hibázik a Fidesz?
Figyelt kérdés
Azért látom ezt veszélyesnek, mert egy nagy áremelkedés esetén nem lehet tartani a sapkát és ha megszűnik akkor hirtelen megfizethetetlen lesz az ár..pl. rezsi hirtelen nagyon sok lesz mert nyolcszoros lesz az ár a piaci ár miatt hirtelen.
De ugyanígy a benzinnel is baj lesz..
2022. aug. 10. 12:22
1/7 anonim válasza:
Az ársapka az oka, hogy egyre több kúton hiány van (nem hoznak a kinti nagykereskedők). Vagy olcsó a benzin vagy hiány lesz. Lehet választani.
2/7 anonim válasza:
2# Megálmodtam egy világot ahol mindenki több pénzt keres és nem számít luxusnak egy légkondi vagy egy autó. De aztán felébredtem.
3/7 anonim válasza:
1
Igenigen! Semmi köze Brüsszelnek az orosz gáz és kőolajimport betiltáshoz, és az emiatti piaci árak elszabadulásához, azaz nagymérvű drágulásához!
Kizárólag az ársapka .....
4/7 anonim válasza:
3: arról volt szó, hogy milyen problémákat okoz a fenntartás. Ezt okozza jelen helyzetben. Lehet olcsó a benzin, én is örülök neki, de akkor senki se furcsállja,ha nem lesz a kutakon, mert benzin van, csak nem hoznak ide, hogy veszteséggel adják el.
5/7 anonim válasza:
4
No persze, mert importjának kizárólag ez az egy az oka....
6/7 anonim válasza:
A hatósági árazásból jó dolog még nem sült ki, most sem fog. Miért esünk ugyanabba a hibába,amit az elődeink már egyszer elkövettek ? Persze a kérdés költői,értelmes választ egy fidesztálibtól se fogok kapni, hogy miért is jó visszamenni a kádárkorszakba
7/7 anonim válasza:
6
Nem is értheted, kitetszik a kommentedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!