Mégis lesz újra olaj pár napon belül. A Telex és a 444 pedig tegnap belengette az armageddont. Akkor mégse lesz az?
Meglátjuk, azért ne igyunk a medve bőrére.
De igazad van, az említett lapok nyilván nem objektíven, hanem elfogult szemüvegen, szűrőn át tálalják a dolgokat. Ahogy a másik oldali média is.
Ezért kell többféle forrásból tájékozódni ;-)
Telex, 444.
Visítva röhögök ezeken a ballib szócsövökön.
Figyeld meg most azon fognak károgni, hogy nem fogjuk visszakapni azt a pénzt, putyincsicskák stb...
Eddig szidták az országot, hogy miattunk nem jön gáz (nem tudom milyen logika alapján), most hogy a MOL ezt megoldotta úgy hogy ez nem is lett volna feladata, már itt GYIK-n írják is a haladárok, hogy rácseszünk emiatt (ismét nem értem a logikájukat)
Tessék:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Már jönnek is a fogyatékos kérdések xddd Én tényleg nem értem mi megy végig a fejükben.
6# Ahogy állítólag ötöd áron kapjuk a gázt, ahogy állítólag Szijjártó Petike vesz gázt az oroszoktól, stb...
Tök vicces ahogy ti még hisztek ezekben a dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!