Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ki hazudott végülis...

Most ki hazudott végülis olcsó orosz gázzal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vikor büszkén mondta hogy ötször olcsóbb gázt kapunk az oroszoktól
2022. aug. 10. 09:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
8%
Februári cikk, muhahahahahahahhahhahahahhahaha XD
2022. aug. 10. 10:03
 22/32 anonim ***** válasza:
94%

21: ugyanis akkor mondták, hogy 15 éves szerződésünk van,és olcsón vesszük a gázt

Vagyis a választás előtt azt a látszatot keltette, hogy leszerződtünk olcsó gázra hosszú távra. Nyilván februári cikk, mert ez a lényeg, hogy a választás előtt átverte az embereket ezzel.

2022. aug. 10. 10:08
 23/32 anonim ***** válasza:
6%

Nem volt látszat, csak nem tudtok gondolkodni. Hitelt se kapsz soha a büdös életben mindig ugyanazon az áron, akármit írsz alá.

Persze a baloldali funkcionális analfabetizmus megszokott, még ma is sokan harsogják azt, hogy a szerbeknek eladtuk a saját gázunkat bértárolás helyett, vagy hogy kivágatunk minden erdőt és nem csak az akácfák kb 25%-át.

Kiszámítható. Ezért fizetnek titeket és ezért buktok állandóan négyévente.

A baloldali hagyomány.

2022. aug. 10. 10:10
 24/32 anonim ***** válasza:
91%
Mivel Orbán nem hajlandó a szerződést felmutatni pedig ehhez minden magyarnak egyenként köze van, ezért nyilvánvaló, hogy most hazudik Orbán valójában tényleg jó áron kapjuk a gázt.
2022. aug. 10. 10:12
 25/32 anonim ***** válasza:
88%
23: pedig a rezsi kapcsán a fideszesek itt is az olcsó orosz gázra hivatkoztak, hogy milyen jó, hogy Putyinnal jóban van Orbán, és ezért olcsón adja neki a gázt, mielőtt kiderült, hogy a szerződés ellenére drágán kapjuk mi is
2022. aug. 10. 10:30
 26/32 anonim ***** válasza:
91%
Persze jó fideszesek módjára a fideszesek már tagadják, hogy az olcsó orosz gázzal védték korábban Orbánt, mielőtt kiderült a hazugság.
2022. aug. 10. 10:32
 27/32 anonim ***** válasza:
89%
Februárban se repült ki békagalambunk és hirdette meg a gázbanfürdős progmramját, az sem történt meg, sőt a választásokat se ezzel nyerte...
2022. aug. 10. 10:38
 28/32 anonim ***** válasza:
10%
Nem 100%-ban Oroszország biztodítja a gázellátásunkat, de ne se foglalkozzunk ezzel a jelentéktelen részlettel, elrontaná az ellenzéki ajvékolást, amit hobbi szinten űznek egyesek, délutáni hobbi károgók, amihez a 444, telex biztosítja a fake news-t 😂. Sok agymosott.
2022. aug. 10. 10:48
 29/32 anonim ***** válasza:
91%

Én most elvesztettem a fonalat, nem arról volt szó, hogy Orbán győzőtt?

És csak vele tudjuk megvédeni a rezsicsökkentést és a gázt?

Most, akkor mégis MZP irányit, vagy mi van itt? Én szerintem barlangban laktam az elmúlt fél évben!

2022. aug. 10. 10:57
 30/32 anonim ***** válasza:
91%

28: a fideszesek mégis az olcsó orosz gázra verték itt magukat, hogy ezért jó, hogy Viktor jóban van Putyinnal, mert olcsón adja cserébe a gázt, és így lehet fenntartani a rezsicsökkentést

Persze tudom, hogy a fideszesek emlékezete egy fonálféregével egyenlő, és csak arra emlékeznek, amit utoljára hallottak a vezértől, másra nem.

2022. aug. 10. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!