Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok többsége az életben...

A magyarok többsége az életben nem látott valódi szegénységet, miért kell azt hazudni hogy itt nyomor van?

Figyelt kérdés

Én jártam Afrikában, Ázsiában, Indiában...na ott valóban komoly állapotok vannak.

De amíg itt a legszegényebb réteg is internetezik, issza a kólát, van mit ennie többször egy nap addig nehéz komolyan venni azt hogy itt nyomorognak az emberek.

A magyarok 99% az életben nem fogja megtapasztalni az igazi szegénységet, nyomort.

2022. aug. 9. 20:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
Internet. Igazán szegénységben kévő embereknek nincs internetje. Én is ismerek ilyet. De te biztosan jobban tudod. Isznak colát. Te jó ég, akkor mindeni milliártos? Van mit ennie. Te jó ég. Tegyél fel mégegy kérdést, Magyarországon mindenkinek van mit ennie, és többszörösét eszik az emberek. Hát csak neked elmondom, hogy mindenkinek minimum három hűtője van Magyarországon. Egyikben, csak üdítők, másikban csak húsok, Harmadikban csak zöldségek. Teljesen igazad van. Sőt minden szobában van tévé még a legszegényebb rétegnek is. Mindenkinek van egy szobája ami ruhákkal van teli. Erről hallottál? Ja és természetesen minden évben egybefüggő három hét nyaralás az egész családnak. Kedves honfi társaim. Erősítsétek meg, hogy így van. Halljon már erről is. Adjunk neki igazat.
2022. aug. 9. 21:52
 22/28 anonim ***** válasza:
86%

"A magyarok 99% az életben nem fogja megtapasztalni az igazi szegénységet, nyomort."

"Ma Magyarországon 4-500 ezer gyermek nem jut elegendő mennyiségű és minőségű ételhez, 40-50 ezer pedig szó szerint éhezik. Mindez hatalmas arány annak fényében, hogy jelenleg hazánkban 1,4 millió 15 év alatti gyermek él. A KSH adatai szerint a 7 évesnél fiatalabb gyermekek 42 százaléka él a szegénységi küszöb alatt."

[link]

2022. aug. 9. 22:13
 23/28 anonim ***** válasza:
78%

Magyarországon a társadalmi egyenlőtlenség a nagy

probléma. Amíg nekem diplomával, tisztességes munkát végezve egy garzonlakásra és egy 20 éves használt kocsira sem telik, addig ugyanabban a városban 15-20 milliós kocsikkal furikáznak emberek meg 80 milliós házat húznak fel éppen nekik.

2022. aug. 9. 22:15
 24/28 anonim ***** válasza:
85%

Eu tagállam vagyunk.

Tehat logikus módon a többi eu tagorszaghoz merjük magunkat...nem pedig civilizacó nélkülküli ki tudja mihez.

2022. aug. 9. 22:32
 25/28 anonim ***** válasza:
86%

Csak egy mondás: mindenki a saját szintjén nyomorog.

És szerintem ennyi elég is ehhez a témához.

2022. aug. 9. 22:34
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Mediánbérből a rezsit se lehet kifizetni.

Ott tartunk lassan,mint a szocializmusban.

Van egy szűk réteg,aki jól él.

Olyan lakhatási,élelmiszerárak vannak,mint nyugaton harmad annyi bérért..

2022. aug. 9. 23:56
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyelőre nem is a többség, de egyre szélesebb tömeg számít szegénynek ma Magyarországon. Azért mert valaki kólát iszik, még lehet szegény. Nyugodt lehetsz, rengetegen nyomorognak itthon is.
2022. aug. 10. 10:03
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Kóla a gazdagság színbóluma? Ha ha ha.
2022. aug. 11. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!