Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártnak van a legfanati...

Melyik pártnak van a legfanatikusabb, legelvakultabb szavazói törzsbázisa?

Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
DK
54 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
42%
Erről volt szakszerű kutatás, az jött ki, hogy a DK-nak van toronymagasan a legszektásabb tábora az országban.
2022. aug. 9. 20:35
 2/22 anonim ***** válasza:
14%
Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei
2022. aug. 9. 20:36
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Mutasd már meg azt a szakszerű kutatást légyszives!
2022. aug. 9. 20:37
 4/22 anonim ***** válasza:
26%
#3. Krekó Péter és a Political Capital végezte, nem olvastam az eredményeit, nem is tudom, hogy hol érhető el teljes terjedelmében, őt (mármint Krekót) ellenben személyesen hallottam az eredményeiről beszámolni egy Mráz Ágoston Sámuellel folytatott vitájában, amire a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen került sor ~3 éve. A mondanivalójának lényege az volt, hogy egyértelműen a DK a legtribalistább párt, ahol a vezéregyéniség Jézussal egyenlő és a szavazóik a politikára mint a jó és a rossz harcára tekintenek, ahol ők természetesen a gonosz ősellenség ellen küzdenek halálukig.
2022. aug. 9. 20:42
 5/22 D-Mano ***** válasza:
0%
Mindkettő (holtversenyben).
2022. aug. 9. 20:45
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
20:42! Ez ebben a formában eléggé hiteltelen.:)))))
2022. aug. 9. 20:47
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
#6. Megértem, de most mit csináljak? Nem én állítom, hanem Krekó szájából hallottam, akit finoman szólva sem tudok a Fidesz javára való elfogultsággal vádolni. Szerencsére ez a gyakori, az internet pöcegödre, így egy ilyen pongyola kérdésre talán és is megengedhetem, hogy ne akadémikus választ adjak, hanem az emlékeimre támaszkodjak. :)
2022. aug. 9. 20:50
 8/22 anonim ***** válasza:
79%

#1 "szakszerű kutatás"

Hát persze, DD vagy valami hasonló Fidesz-bérenc szakszerűen megkutatta és egyből rá is vágta hogy a DK 😂

2022. aug. 9. 20:52
 9/22 anonim ***** válasza:
18%
#8. Később leírtam, hogy Krekó Péter volt és egy vitaesten hallottam, hogy noha a Fidesz tábora is erősen tribalista, de tapasztalatai szerint a DK tábora méginkább.
2022. aug. 9. 20:58
 10/22 anonim ***** válasza:
8%

Egyértelműen a DK.

Birkák egytől egyig.

2022. aug. 9. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!