Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki érzelműek minden...

Az ellenzéki érzelműek minden olyannak örülnek, ami árt Magyarországnak?

Figyelt kérdés

Azt látom is a GYK-n is, hogy örvendeznek, ha leáll az olajszállítás/ ha emelkedik a rezsi/ ha bezuhan a forint stb.

Ha mindezeknek örülnek, akkor az azt jelenti, hogy saját maguknak is rosszat akarnak.

2022. aug. 9. 15:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Egy része igen, azért a józanabbak nem.
2022. aug. 9. 15:10
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Fordítva is igaz, a Fideszesek mindennek örülnek ami az ellenzékieknek és sokszor saját maguknak is árt.
 3/20 anonim ***** válasza:
22%

Igen, ők nem valami mellett vannak ( az ország), hanem valami ellen...

Ez határozza meg a zsigeri reakciókat.

4/20 anonim ***** válasza:
68%

Lófszt!

Senki sem örül annak, ami árt Magyarországnak!

Annak örülünk, ami Orbánnak árt, csak ti nem fogjátok fel, hogy a kettő nem ugyanaz! Orbán nem egyenlő Magyarországgal!

5/20 anonim ***** válasza:
70%
Vegyes érzelmeim vannak. Aggódok a jövőm miatt, féltem a családom, megvetem a réteget, akik hatalmon tartják ezt a korrupt szarhalmot. Közben egy részem tényleg kárörvend, mert van annyi keresetem, hogy jóval előbb fogja megérezni az alacsony keresetű közmunkás és nyugdíjas réteg ezt az egészet, ami megadta ismét a hatalmat Orbánnak.
2022. aug. 9. 15:13
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem akarnak rosszat, nem is ők idézik elő. Csupán örülnek hogy végre van egy "én előre megmondtam hogy ez lesz" pillanatnak.

Ezen kívü van egy csomó kivétellehet pl:

-Én a megtakarításomat dollárban/euróban tartom, vagyis amikor bezuhan a

forint csak gazdagabb leszek idehaza

-ha nincs benzin csak örülök, hiszen amúgyis villamossal járok, végre nem lesz akkora dugó a belvárosi lakásom előtt

-végre megtérül a drága hőszigetelés/új ablak/amúgy is kis lakásban lakok tethát marad az olcsó rezsim

2022. aug. 9. 15:13
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem, egyáltalán nem.

Persze rosszindulatú kárörvendők mindigis voltak, Gyurcsány idején ugyanígy volt olyan réteg aki örült a bedőlő gazdaságnak.

Ennek az az oka, hogy egyes problémák felbukkanása a hatalom rossz döntéseire vezethetőek vissza. Nem mind, de vannak ilyenek dögivel. És régen is voltak!

Szóval aki örül a rossz dolgoknak az egyértelműen véglény.

De valójában annak örül, hogy bizonyítékot nyert a hatalom dilettantizmusa. Ez persze vagy valós bizonyíték, vagy nem.

És ilyenkor ezek a véglények a hatalom pártolói orra alá szeretik dörgölni, hogy "látod, rossz a kormányod".

Miközben a valóság az, hogy ugyan nem mindenki szavazott rájuk, attól még a regnáló kormány mindannyiunk kormánya. És a rossz mindannyiunknak rossz lesz. De ezek a véglények ahelyett, hogy képesek lennének kifejezni magukat annyira, hogy "a kormány miatt lesz most rossz" és alátámasztják ezeket az érveket bizonyítékokkal, ahelyett inkább azt mondják, hogy "hahaha, hülye fideszesek, fideszes hülyék"

2022. aug. 9. 15:19
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Az ország még mindig nem egyenlő a fideSS-el.

Egy igaz magyarnak miért jó, hogy ORbán és sleppje mindent ellop? Miért jó, hogy mi nem kapunk semmit a nekünk szánt EU-s pénzekből csak Tiborc akinek már csak 60 milliós órára futja, meg Garancsi meg Hernádi meg Szíj és Mészáros tesz zsebre mindent.

Fidesz trollok. Elvagytok tájolva ha azt hiszitek ti vagytok magyarország.

2022. aug. 9. 15:20
 9/20 anonim ***** válasza:
70%

Egyébként itt érdemes arról is szót ejteni, hogy a kormány szerint az ellenzék hazaáruló, amiért figyelembe vesz külföldi érdekeket is, az ellenzék szerint pedig a kormány hazaáruló, amiért tátott szájjal fut a fszerdőben.

És mindkettőnek igaza van, és egyiknek sincs.

Csak ez túl bonyolult, hogy bármelyik propagandába beleférjen. Nameg akkor évletlenül valamelyik pártról kiderülne, hogy nem tökéletes és isteni eredetű...

2022. aug. 9. 15:21
 10/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem,én pl. nem örültem soha egy percig sem Orbán Viktornak, nála ártalmasabb tényező pedig nincsen.
2022. aug. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!