Fideszes/Mi Hazánkos magukat kereszténynek való emberek! Ti szexeltetek házasság előtt?
Igen, a fideszesek és a Mi Hazánkosok is szexelnek, mivel Magyarországon már nagyon kevés a bigott keresztény emberek száma. A Jehova tanúinál, a baptistáknál (és annak szatellit vallásainál: evangéliumi keresztényeknél, szabad keresztényeknél, anabaptistáknál és tudja a tököm) előfordul, hogy nem szexelnek a fiatalok, mert kicsi koruk óta azt hallgatják a paptól, a szüleiktől, a vasárnapsulistól és úgy igazából mindenkitől, hogy a szex ilyen-olyan bűnt, sőt egyes szektákban még stigmatizálják is azokat, akikre rábizonyul, hogy nemi életet élnek, sőt olyant is hallottam, hogy azért közösítettek ki egy már megkeresztelkedett lányt a felekezetéből, mivel valaki látta csókolózni őt a szerelmével, és hiába mondta a csaj, hogy még nem szexelt vele, a felekezet kiközösítette.
Ezeket a dolgokat saját tapasztalatból írtam, mivel bennem is erősen lenyomta a bélyegét az, hogy folyton azt hallgattam az imaházamban, hogy van a világ és vagyunk mi, és a kettő nem keveredhet egymással. Aztán 18 évesen sikerült kiszakadnom abból a közegből (nem volt nehéz az egész gyermekkoron át tartó agymosás után), pszichológushoz mentem, és végre 28 éves koromban képes voltam végre szerelmet vallani egy csajnak, és bezavarni a medvét a málnásba.
....
Ez természetesen már nincs így Magyarország népességének a többségénél, az emberek szexelnek egymással mint a vadnyulak. A fideszesek éppen úgy mint a Mi Hazánkosok, egyesek még több fiú egy lány vagy az több lány egy fiú fennállást is kipróbálták már, ahogy a könnyű drogokkal (pl. fű) is éppen úgy élnek mint mások (én mondjuk nem, mert az alkoholon kívül más fajta tudatmódosító szerekkel soha nem kívántam élni)
#3 én kipróbáltam a drogot, bár nem szándékosan, de műtöttek párszor és ott adtak rendesen. Így tudom milyen és mi ellen beszélek amikor kiállok a drogok legalizálásával szemben.
Agybeültetésért kellene inkább küzdenie a kérdezőhöz hasonlóknak, mert nehéz elképzelni hogy ha lenne közepesen működő ágyuk akkor ilyen hülyeségeket gondolnának másokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!