Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánynak mi vidéki emberek...

Árokpart kérdése:

A kormánynak mi vidéki emberek miért lettünk a közellenségei?

Figyelt kérdés
Bár lehet, hogy a kérdés is rossz, mert már nemcsak a vidéki, hanem ki lehet bátran mondani, hogy mi emberek függetlenül attól, hogy a fővárosban városokban, falvakban vagy tanyán él valaki.Azért gondolom, mert lassan már mi leszünk gonosznak kikiáltva, mert majd fűteni merészelnénk meg világítani az otthonainkban. Szerintük pazarlóak vagyunk, tavaly ilyenkor meg még egyfolytában az volt a szlogen, hogy a családok, az emberek, meg, hogy annak idején a baloldal emelte a rezsit most meg lám mindenki fokozatosan egyről a kettőre juthat. Na most akkor hogyan is van ez?
2022. aug. 8. 13:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván szigetelni kell, kevesebb helységet fűteni, az idén még van a lakásfelújítási támogatás ami 50%.

Remélem jövőre is lesz az se baj ha hőszigetelésre a támogatás mértékét növelik jóval.

2022. aug. 8. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Mert lementek a választások, így az egyetlen haszon a szavazat sem kell már vidékről.
2022. aug. 8. 13:32
 13/24 A kérdező kommentje:
12-es Ez a nagyon nagy szomorú valóság. Úgy sakkoznak velünk mintha nem is emberek hanem bábuk, tárgyak lennénk. Úgy is tekintenek minket.
2022. aug. 8. 13:34
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
Mert te mit csináltál volna kérdező a kormány helyében????
2022. aug. 8. 13:36
 15/24 A kérdező kommentje:
14-es Ehhez egészen biztosan nem nyúltam volna, mert gyakorlatilag az egyik fő zászlóshajója volt a kormánynak az elmúlt évtizedben. Ne értsél félre azzal tisztában voltam, hogy nenm állunk fényesen a költségvetés terén és azt sem gondoltam, hogy valamilyen kiigazítás nem lesz. A legtöbben szerintem joggal hittük azt, hogy ha lesz is, mert kell költségvetési kiigazítás akkor az a Fidesztől eddig megszokott módon történik. Tehét nem követlenül adóztat, hanem az eddig megszokott struktúrájában. Erre szerintem senki sem gondolt csak így utólag már ciki bevallani, hogy ami a fő irányvonala volt és mindig is tabu volt a kormánynak ahhoz hozzá fog nyúlni. Pl. rezsicsökkentés, csalátámogatás, CSOK, babaváró és sorolhatnám. Azért nyertek ekkorát, mert mindenki azt hitte, hogy fiskális megszorítás nélkül képes lesz a költségvetés kiigazításához.
2022. aug. 8. 13:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Én meg nyúltam volna, mindenki másképp gondolja.
2022. aug. 8. 13:43
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Te szavaztál rájuk Árokpart, nem tetszik amit kaptál a szavazatodért? :DDD
2022. aug. 8. 13:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jogosak ezek a rezsidöntések, hatalmas hiány lett volna ha ezeket nem hozzák meg, a baj inkább az hogy nem tesznek mindent az Uniós pénzekért.
2022. aug. 8. 13:48
 19/24 A kérdező kommentje:
18-as Akkor az elmúlt években mégsem volt belőle hiány akkor miért pont most lett. Eddig a teljes rezsicsökkentéssel tudtuk mindig tartani a 3 százalék alatti hiányt. A 2016-17 es években még két százalék hiány alá is benéztünk.
2022. aug. 8. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
Azért mert rájuk szavaztál, és ezt akartad :-) Nem örülsz? A kormány jót akar neked, tudod, Orbán az Isten! :) Vagy az ellenkezőjét merészeled állítani?!
2022. aug. 8. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!