Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánynak mi vidéki emberek...

Árokpart kérdése:

A kormánynak mi vidéki emberek miért lettünk a közellenségei?

Figyelt kérdés
Bár lehet, hogy a kérdés is rossz, mert már nemcsak a vidéki, hanem ki lehet bátran mondani, hogy mi emberek függetlenül attól, hogy a fővárosban városokban, falvakban vagy tanyán él valaki.Azért gondolom, mert lassan már mi leszünk gonosznak kikiáltva, mert majd fűteni merészelnénk meg világítani az otthonainkban. Szerintük pazarlóak vagyunk, tavaly ilyenkor meg még egyfolytában az volt a szlogen, hogy a családok, az emberek, meg, hogy annak idején a baloldal emelte a rezsit most meg lám mindenki fokozatosan egyről a kettőre juthat. Na most akkor hogyan is van ez?
2022. aug. 8. 13:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Én is vidéki vagyok és én nem lettem közellenség, legalább is remélem.
2022. aug. 8. 13:24
 2/24 anonim ***** válasza:
65%
Múltkor már kiszámoltuk neked, hogy beleférsz a rezsicsökkentésbe. Mi kell még?
 3/24 anonim ***** válasza:
35%
Szüntesd be a pazarlásodat és spórolj, értelmetlen kérdések tömeges kíírása helyett.
 4/24 A kérdező kommentje:
Bárhol megjelenik mégcsak jóindulatú kérdése formjában is akár a kormány oldalán vagy akár az ember a saját képviselőjétől várna rá választ vagy tanácsot szinte prosztó, teljesen tabu ez a dolog a szemükben mintha egy jelenséget a szőnyeg alá szeretnének söpörni, mintha nem is létezne és soha nem is létezett volna. Mint átlagos egyszerű emberként kérdezem, hogy ez milyen dolog?
2022. aug. 8. 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Kis családi házban lakom vidéken bőven limit alatt, nekem nincs bajom.

a régi tömörtéglás házaknál vannak problémák leginkább.

2022. aug. 8. 13:25
 6/24 A kérdező kommentje:
3-as Mi a pazarlás abban, hogy egyszerűen az ember csak lakni szeretne a házában.
2022. aug. 8. 13:26
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az egyik legfontosabb most a házak hőszigetelése , ezt kellene támogatni a kormánynak jövőre is , gondolom kellene hozzá az EU pénz, tehát mindent meg kell tenni hogy megkapjuk.
2022. aug. 8. 13:27
 8/24 anonim ***** válasza:
38%

Egy kádárkockában élő család, akiknek nincs pénze szigetelni a házt, az mégis hogy csökkentse a fogyasztását? Fagyjon meg?

2022. aug. 8. 13:28
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem kormányom, eddig sem kaptam semmit tőlük és ezután sem fogok.Úgy eléldegélünk egymás mellett.
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg ennyire debil vagy?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!