"Azt valaki elmagyarázná nekem, hogy az ősszel kivágott friss fával hogyan lehet télen fűteni?"
Lehet, de mivel nedves, kisebb hatásfokkal tud égni, plusz elég szépen kormol, ami extra gondot jelent majd a kéménybe, akár 2-3 alkalommal is kell majd szezonba tisztítani, az 1 köztes helyett. (mondjuk mióta nem járják a seprők a házakat, csak ha hívják, 90% -nál már évek óta nem volt takarítva - tisztítva a kémény.)
Köszi a térképet, igazán informatív.
Amit viszont nem látok rajta, azok pl. a Natura2000-es ártêri erdők, most így első blikkre.
A cikkhez van térkép is, de önmagában is érdekes az új rendelkezések fényében:
(Bocsánat a kérdezőtől az off-ért.)
Nézd meg a tavalyi árfolyamgrafikont:
Azért erősödik, mert Orbán hajlandó volt megszorításokat csinálni (rezsi, plusz adók), beválllalta politikailag, hogy korrigálja az üres kasszát.
Ha erre nem lett volna hajlandó, akkor maradt volna gyenge a forint, mert nem bíztak benne, hogy kemény lépésekre hajlandó lesz.
"Mi nem fagyunk meg télen, ők szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya."
Sosem értem miért nem kontextusában idézitek. 🤣
Hát ez az erősödés sem tartott sokáig, már megindult a lejtőn ismét. Hosszútávon szerintem lesz még 500-as euró is, ha ez a kormány marad.
De hát ők nem hibásak ezért, csak Soros, Brüsszel gyengíti a forintot, véletlenül sem a rossz monetáris politika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!