Most éppen miért is van baja az embereknek a kormánnyal?
43, ez meg a másik, konkrétan egy valag ember azon gondolkodik, hogy hogyan fogja túlélni a telet, hogy fogja kifizetni a gázszámlát/villanyszámlát, de megcsináljuk minden idők legnagyobb augusztus 20-ai tüzijátékát.
Jaj, tudom, ne fogyasszanak annyit a rohadékok gázból, meg áramból, és akkor ki fogják tudni fizetni, mondta Makizaj is vagy Orbán, vagy öööö mindkettő? :D
Arra nem gondoltál még, hogy egy kicsit más szemszögből is nézd a tájékoztatást?
Tudod, ha csak kormánypárti oldalakat nézel, akkor minden szép és jó.
Feltéve, ha mást nem érzel a bőrödön.
Ha csak ellenzéki híreket olvasol, akkor minden sz@r és vesszen a kormány.
Szerinted nincs olyan réteg, akinek egyik oldal álláspontja sem kielégítő?
Szerinted itt mindenkinek elég a fix áras étolaj, meg a hitelmoratórium?
Honnan szedted az 1200as benzinárat?
4 oldalt néztem meg az imént.
Egy magyar és 3 külföldi.
Az európai üzemanyagárak többnyire 2 euró alatt vannak, jóval.
Ez még a mi remek forintárfolyamunkon is 800 körül van csak.
És azt tegyük, hozzá, hogy 8-10 eurós órabért kapnak még a minimálbéresek is pl Németországban. A mi minimálbérünk még a támogatott áron is alig másfél liter üzemanyagra elegendő, ha a minimálbéres órabéréhez viszonyítod.
Egy német meg vehet 4-5 litert ugyanennyi munkáért járó fizetéséből a nem támogatott árú üzemanyagból.
Szerinted akkor hol van a probléma?
Tudod,addig örülj,amíg nem fogja magát minden olyan ember,aki dolgozik és adót fizet, hogy elhúzzon innen.
A többség azt hiszi, hogy a kormány a fáról szedi a pénzt és mindent megold.
Az valahogy nem merül fel senkiben, hogy miből, honnan?
Én személy szerint örülök, hogy a fidesz maradt.
Semmi hasznom belőle, mert mindenféle támogatásból kiestem.
De megérdemlik , hogy ez a probléma hegy, amit összehoztak a nyakukba omoljon. De ezért, kizárólag ezért!
Azt is megértem, akinek megfelel a kormány, mert a házát, felújítását és hadd ne soroljam fel mi mindenét az állam fizeti.
Annak is megfelel, aki egy napot nem dolgozik és bármiféle jövedelme van a szociális háló által.
Azok vannak felháborodva, akik semmi mást nem várnak az államtól, csak egy elviselhető közterhet és elfogadható alapellátást minden szegmensben, ami az állam feladatai közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!