Elindult az erdőirtás projekt, az energiaválság miatt vágják kifele a fákat ezerrel. Végre nem lesz annyi idegesítő rovar?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök ennek a természet vs Fidesz harcnak és remélem a Fidesz győz. Már védett területeken is ki lehet vágni a fákat, vészhelyzetre hivatkozva 😎.2022. aug. 7. 18:03
11/19 anonim válasza:
Nem bizony.sőt termés sem lesz de sebaj,majd hoznak be külföldről.
12/19 anonim válasza:
Gondolom nem kapjuk ötödáron és nem jön annyi amennyi kell.
13/19 anonim válasza:
A fák elveszik az országunkat, elveszik a munkánkat!
Sok fa nem is őshonos!
Migráns fák!
14/19 anonim válasza:
14) még Soros telepítette be őket..
16/19 anonim válasza:
Csak a rengeteg agyával senki nem gondoskodik a fák új nemzedékeiről, - legalábbis nem találtam arra vonatkozó hírt, hogy a pusztítást kiegyensúlyoznák valamilyen fatelepítési, nevelési és őrzésvédelmi programmal! -Szerintem nem létezik ilyen. Rossz úton haladunk nagyon!
17/19 anonim válasza:
Az a baj - amiről nem nagyon írnak- hogy egy fa 40-50 éves kora körül tud jól oxigént előállítani, addig csak nagyon kis mennyiségben.
Hiába ültetnek akár egy idős fa helyett akár százat is, évtizedekig az semkit sem fog számítani.
18/19 anonim válasza:
De amit nem pótolnak - és gondját sem viselik, - az viszont ki sem tud fejlődni.
19/19 anonim válasza:
„Ezen a télen még oké“
A most kivágott fákkal jó esetben 2023-ás fűtési szezonban lehetne fűteni. Másfél év átlagban mire kiszárad a fa. Nedves fával súlyosan egészségkárosító!! És a fűtőértéke is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!