A fideszeseknek miért baj az ha én Józsi vagyok, de Bea szeretnék lenni?🌈
kedves màsfél pipàs
mégis te vagy az aki foglalkozik velünk, te vagy az aki összeesküvés elméletet làt abban hogy a tranzneműséget kivették a mentàlis betegségek közül, te kattogsz azon hogy a pszichiàterek hogyan és miként dignasztizàlnak minket (holott te elvileg nem vagy érintett)
én nem kérem hogy foglalkozz velem, te mégis foglalkozol velünk, pl màr azzal is hogy a kérdésre kattintottàl. te keresed folyton ezt a témàt, ha ennyire hidegen hagyna akkor tovàbb tekerted volna a kérdést
én pl azért akarok nevet vàltoztatni mert úgy lehetek önmagam és úgy nem kellene magyaràzkodnom a buszon az ellenőrnek, vagy épp a postàn mikor a személyimet hasznàlom ezért pereskedek több mint két és fél éve ha ez meglenne fel sem tünne az ellenőrnek hogy férfiként anyakönyveztek születésemkor. azzal hogy ezt nem tehetem meg akaratom ellenére közölnöm kell hogy transznemű vagyok.
és igen olvastam a kérdést meg az alà csapott összeesküvés elméleted én az utóbbira reagàltam. de te csak rettegj, képzeld azt hogy minden sarkon csak ràd lesünk, de ha ez mitt fekéjed lesz csak magadra vess
niki
60.
Keversz valakivel soha nem kiáltottam ki senkit sarlatánnak.A DSM megváltoztatásának módját vitatom,talán ehhez jogom van.Vagy nem?
#60 Azért erősen megkérdőjelezném annak az embernek a szavahihetőségét, aki még a 21. században is támogatta a melegek "visszafordító", reparatív terápiáját. 30+ évvel az állítólagosan megmelegpropagandált DSM változtás után.
Inkább azt tartanám valószínűnek, hogy egy a saját, több évtizede berögzült véleményén módosítani nem képes ember próbált tenni azügyben, hogy a saját, berögzült véleménye érvényesüljön, és így született ez az interjú.
#5 az elmbeteg nem tudja magáról hogy beteg, nekünk normálisnak kell segíteni
De nem azzal segítünk neked, hogy a beteges hülyeséget rád hagyjuk, hanem ott meggyógyítani, ahol a baj van: az elmédet és nem a nemi szerved megcsonkitani
Kedves Józsi!
Felőlem lehet belőled Bea, csak ne állja a költségeidet a TB. A TB a betegek kezelését állja, nem arra való, hogy te ökörködjél az identitászavarod miatt. Inkább menj el pszichiáterhez és beszélgess el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!